Gündem 46 Yok Olan 6. son bölümünde nefes kesen sahneler!

46 Yok Olan 6. son bölümünde nefes kesen sahneler!

06.05.2016 - 09:17 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan 46 Yok Olan dizisi izleyicileri ekrana kilitliyor. Beğeniyle izlenen 46 Yok Olan son yayınlanan 6.bölümünde neler yaşandı? Soluk soluğa izlenen 46 Yok Olan son bölümünün ayrıntıları haberimizde...

46 Yok Olan 6. son bölümünde nefes kesen sahneler

46 Yok Olan, Star TV'de yayına giren televizyon dizisi. Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı dizide baş rolleri Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstlendi. Heyecanla beklenen 46 Yok Olan yine çok konuşulacak son bölümü ve tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ezo uyanıyor mu?

Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?

Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?

Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak?

Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?

Haberin Devamı

Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.

46. YOK OLAN... YENİ BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE

46 Yok Olan 6. son bölümünde nefes kesen sahneler

Yayın Günü:6 Mayıs Cuma
Yayın Saati:23.45

46 YOK OLAN DİZİSİ HAKKINDA

Türkiye'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Erdal Beşikçioğlu'nun karakteri; tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini (Ayça Eren) hayatta tutmaya çalışan, kendisini bu hastalığın tedavisine adamış bir profesördür. Zamanla çevresindekileri kaybeden, pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu zorlu yolda yüzlerce hastaya umut sayılabilecek bir ilaç keşfeder ve bir anda kendisini büyük bir olaylar zincirinin arasında bulur. Gerçeğin peşinde olan ve inancından taviz vermeden bu zamana kadar gelen profesör için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu sır dolu buluş, tanıdığı ve tanımadığı birçok kişinin hayatını değiştirecektir.

Ayrıca dizi içerisinde Şamanizm ayininde kullandıkları içki'nin ismi ise Ayahuasca 'dır.

Yazarlar