Gündem 500 milyonu böyle yiyor!

500 milyonu böyle yiyor!

04.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çiftlik Bank ile 80 bin kişinin 500 milyonunu dolandırıp kaçan Mehmet Aydın, Dubai’de bir kadınla yediği yemeğe 90 bin TL ödedi

500 milyonu böyle yiyor

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, mobil oyun oynayarak para kazanma vaadiyle yola çıkıp, ‘Çiftlik Bank’ adıyla sanal saadet zinciri kurmuştu. Sonra Çiftlik Bank ile 80 bin kişinin 500 milyon lirasını dolandırıp yurt dışına kaçmıştı. Uruguay’a kaçtığı öne sürülen Mehmet Aydın’ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

20 bin dirhem bahşiş

Mehmet Aydın’ın dolandırdığı paraları nasıl harcadığını gösteren yeni görüntüler ele geçti. Görüntülere göre, Mehmet Aydın, Dubai’nin en lüks mekanlarından birinde bir kadınla yemek yiyor. Garsonların özel ilgilendiği Aydın ve yanındaki kadın içki içip keyifli anlar yaşıyor. Aydın, yemek için 30 bin dirhemi hesap, 20 bin dirhemi bahşiş olmak üzere 90 bin TL’ye denk bir ödeme yapıyor.

Abi - kardeş geziyorlar

Aydın’ın bir başka görüntüsü ise şirketin paraları kaçırdığı ilk yer olduğu düşünülen Kıbrıs’tan. Görüntülerde Aydın, Kıbrıs’ın en büyük kumarhanelerinden birinde poker oynuyor. Lüks otomobil merakı olan Aydın’ın Ferrari’nin yanı sıra çok sayıda lüks araç da aldığı öğrenildi. Firarinin kendisiyle birlikte yurt dışına kaçan ağabeyi Fatih Aydın da Hong Kong’da çektiği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Mehmet Aydın’ın eski eşi Sıla Soysal ise mart ayında ‘Çiftlik Bank’ soruşturmasında dolandırıcılıktan tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

500 milyonu böyle yiyor