Gündem 7 cücelere gelin geldi

7 cücelere gelin geldi

20.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Tiyatro Grubu’nun 1 metre 37 santimetre boyundaki “Meraklı”sı Necip Kiriz, KKTC’de yaşayan ve kendinden 17 santimetre kısa olan Güller Akgün ile evlendi

7 cücelere gelin geldi

Eskişehir’de Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Tiyatro Grubu’nun 1 metre 37 santimetre boyundaki “Meraklı”sı Necip Kiriz (34), KKTC’de yaşayan ve kendinden 17 santimetre kısa olan Güller Akgün (30) ile evlendi. Damat Kiriz, Güller Akgün ile Balıkesir’in Avşa Adası’nda düzenlenen bir etkinlikte tanıştığını anlattı.
Daha sonra birbirlerinin telefon numaralarını aldıklarını belirten Kiriz, internet ortamında da görüşerek evlenme kararını verdiklerini kaydetti.

‘Allah bizi ayırmasın’
Gelin Güller Akgün ise Necip’i tanıdığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Onu sonsuza kadar seveceğim. Allah bizi ayırmasın. Yavru vatandan ana vatana gelin olmak değişik bir duygu” dedi. Damadın babası Osman Kiriz de oğlunu evlendirmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntı yaşanmadı” diye konuştu.
Anne Sevim Kiriz ise çocuklarıyla gurur duyduğuna değinerek, “Çok güzel bir gelinim var. Gelinim değil, kızım. Türkiye’ye gelin getirdiğim için çok memnunum” derken gelinin babası Kemal Akgün de “İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. İstemeye geldiler, biz de verdik. Allah mesut etsin” dedi.