Gündem 73'lük dede gerdek listesi uzayınca boşandı...

73'lük dede gerdek listesi uzayınca boşandı...

01.12.2015 - 07:27 | Son Güncellenme:

Evlilik programında tanışıp dünyaevine girdiği gelinin gerdek için sunduğu isteklerin uzaması üzerine 73 yaşındaki Nasip D., boşanma davası açtı...

73lük dede gerdek listesi uzayınca boşandı...

İstanbul'da yaşayan 73 yaşındaki Nasip D., Ermenistanlı Khatun M. ile (57) Flash TV'de yayımlanan evlilik programında tanıştı. Bir süre sonra Khatun M., Nasip D.'nin evine taşındı. Nasip D.'nin çocukları, babalarının Khatun M. ile evliliğine karşı çıktı.

Haberin Devamı

Aradan iki ay geçti. Khatun M., Nasip D.'ye "Resmi nikah olmadan aynı yatağı paylaşmam" dedi. Çift, Şişli Evlendirme Dairesi'nde resmi nikah kıydı.

VATANDAŞLIK OLMADAN ASLA...

Eşine "Vatandaşlık ve ikametgah almadan aynı yatakta yatmam" diyen kadın, bir yandan da İstanbul Emniyeti'ne başvurdu. İkamet işlemleri için 5 bin lira ceza ödemesi gerekiyordu. Hesabında 15 bin lira olmalıydı. 4 bin lira da borcu vardı. Parayı Nasip D.'den istedi. Nasip D. ise Khatun M.'nin kendisini kullandığını düşündü.

Araları açıldı. Khatun M., Nasip D.'den bin lira alarak evden ayrıldı. Bakırköy Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Nasip D., eşinden 6 bin lira maddi tazminat ve düğün masrafları için ödediği 10 bin liranın tahsilini istedi.

Haberin Devamı

Eşinin vatandaşlık başvurusu için yaptıklarının önüne geçilmesi için de mahkemeden tedbir ve koruma kararı talep etti. Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Nasip D.'yi haklı buldu. Çifti boşadı. Nasip D., davayı açtığından beri Khatun M.'ye 200 lira tedbir nafakası ödüyordu. Mahkeme, karar kesinleşinceye kadar bu nafakanın ödenmesinin devamına hükmetti. Sabah

Yazarlar