İstanbul 800 ÖĞRENCİNİN EĞİTİM GÖRECEĞİ BİLGİ EVİ AÇILDI

800 ÖĞRENCİNİN EĞİTİM GÖRECEĞİ BİLGİ EVİ AÇILDI

01.10.2014 - 13:53 | Son Güncellenme:

.

800 ÖĞRENCİNİN EĞİTİM GÖRECEĞİ BİLGİ EVİ AÇILDI

Gaziosmanpaşa’da yaklaşık 800 öğrencinin eğitim göreceği Kazım Karabekir Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kazım Karabekir Bilgi Evi, düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine açıldı. Törene Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Müftüsü İsa Gürler, başkan yardımcıları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
"800 ÖĞRENCİ HİZMET ALACAK"
Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 307 tane etüt ve 500’ün üzerindeki öğrencinin sosyal anlamda hizmet alacağını söyleyerek toplamda 800 öğrencinin Kazım Karabekir Bilgi Evi’nden yararlanacağını dile getirdi. Bu tür hizmetleri arttıracaklarını söyleyen Başkan Tahsin Usta, aynı mahallede kadın koordinasyon merkezi çalışmalarına da başladıklarının müjdesini verdi.
BAŞKAN USTA, ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI
Konuşmaların ardından Başkan Tahsin Usta ve beraberindekiler ’Kazım Karabekir Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılan bilgi eviyle birlikte ilçede 11’inci bilgi evinin hizmete girdiğini söyleyen Usta, çok amaçlı salon, hobi sınıfları, kütüphane ve bilgisayar odası gibi farklı amaçlara yönelik yerleri gezdi. Daha sonra belediye başkanı çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı.
Öğrenciler, bilgi evlerinde Fen, Matematik, Türkçe, İngilizce gibi derslerin yanında ebru sanatı, kaligrafi, fotoğrafçılık, resim kurslarımız, gitar, keman, drama kurslarımız izcilik, badminton, sahabe hayatı, Kur’an-ı Kerim, ilmihal bilgisi adı altında Değerler Eğitimi dersleri alacak.