Ege 90 bin liralık saat soygunu yaptılar!

90 bin liralık saat soygunu yaptılar!

13.03.2017 - 05:07 | Son Güncellenme:

İzmir Konak’ta, toptan saat satışı yapan Hasan Dinç’in işyerine müşteri gibi gelen hırsızlar, satın alacaklarını söyleyerek poşetlere doldurttukları 90 bin lira değerindeki saatleri çalıp kaçtı.

90 bin liralık saat soygunu yaptılar

Olay önceki gün Çankaya semtindeki Yetkin İşhanı’nında meydana geldi. 30 yıldır toptan kol saati satışı yapan Hasan Dinç’i, Muğla’dan tanıdığı bir kişinin ismini vererek telefonla arayan kimliği belirsiz bir kişi, Düzce’de dükkanı bulunduğunu ve toptan saat alacağını söyledi. Sabah dükkanını açan Hasan Dinç’i arayan bu kişi, saatleri almaya geleceğini belirtti.

İki grup geldiler

Kimliği belirsiz bu kişi, yanındaki 3 kişiyle Dinç’in dükkanına geldi. Yaklaşık 50 bin lira tutan saatleri beğenip, poşetlere koydurttu. Peşin olarak da Dinç’e 4 bin lira para veren kişiler, kalanını senetle ödeyeceklerini söyledi. Hasan Dinç, bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine bu kişilerle birlikte hareket eden 9 kişilik ayrı bir grup da dükkana gelip, 40 bin lira değerindeki saatleri poşetlere koydurttu.

İlk gelen gruptaki kişilerden ikisi Dinç’i dükkanın arka bölümüne götürüp oyaladı. Diğerleri ise, poşetlerde bulunan toplam 90 bin liralık saatleri alıp kaçtı.