Ege A Kazanç Plus’tan 30 bin kişiye iş imkânı

A Kazanç Plus’tan 30 bin kişiye iş imkânı

22.07.2017 - 03:35 | Son Güncellenme:

Fons A.Ş. CEO’su Tamer Budak, A Kazanç Plus’ın diğer bankacılık sistemleriyle kıyaslanmayacak bir model olduğunu söyledi

A Kazanç Plus’tan 30 bin kişiye iş imkânı

Türkiye’nin en yeni ve en güvenilir yatırım modeli olan A Kazanç Plus’ın sunumunu gerçekleştiren Fons A.Ş. CEO’su Tamer Budak, sisteme girecek toplam 30 bin kişinin kendi işinin sahibi olacağını söyledi. İlk etapta 30 bin kişiyle sınırlandırılan projeyi tüm detaylarıyla konuklara anlatan Tamer Budak, Türkiye’nin en güvenilir ve yatırım geri dönüş gücü en fazla olan sistemini kurduklarını kaydetti.
‘Sağlam yatırım’
Mevcut bankacılık sistemiyle kıyaslanmayacak ölçüde sağlam bir yatırım modeli inşa ettiklerinin altını çizen Tamer Budak, “A Kazanç Plus yatırımlarının yüzde 55’ini gayrimenkul ve inşaat gibi taşınmaz mallar, yüzde 45’ini ise tüm dünyada kabul gören teknoloji, yazılım ve savunma sanayisi üzerine kurdu. Böylelikle altyapısı dünyanın en sağlam sistemlerinden birisi oluştu” dedi.
Tamer Budak, “A Kazanç Plus cömert bir yatırım geri dönüş planı, olağanüstü bir destek sistemiyle kararlı liderlik görevini üstleniyor. En ufak birikimlerden en büyük birikimlere kadar yatırımcılar arasında herhangi bir fark gözetmeksizin aynı ilgi ile maksimum karlılık oranına ulaşıyor” diye konuştu.
Sistem nasıl çalışıyor?
Burada yatırımcıların aldıkları paketler bir fon havuzunda toplanıyor. Bu tutar Türkiye’de ve yurtdışındaki birçok projeye fon sağlayarak tüm yatırımcılarına kâr payı dağıtıyor.