Gündem Açık damper faciası: 2 ölü

Açık damper faciası: 2 ölü

22.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’da trafikte damperi açık şekilde seyreden TIR faciaya neden oldu. Köprüye çarpan damperin dorseden ayrıldığı kazada, arkadan gelen otomobilin savrulan dorseye çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Açık damper faciası: 2 ölü

Kaza saat 23.00 sıralarında İrfaniye köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul istikametine damperi açık bir şekilde giden Cemil S.’nin kullandığı TIR, köprüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle damper kopup köprüye asılı kalırken, dorsesi de 100 metre ileriye savruldu. Bu sırada arkadan gelen 61 yaşındaki Sadettin Koç yönetimindeki otomobil duramayarak savrulan dorseye çarptı.

Haberin Devamı

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Sadettin Koç ile eşi 58 yaşındaki Ümmügül Koç’un hayatını kaybettiğini belirledi. Sadettin ve Ümmügül Koç çiftinin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından TIR sürücüsü durmayarak kaçtı. TIR’ın kupa bölümü kaza alanından yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta terk edilmiş olarak bulundu. Kaçan TIR sürücüsü Cemil S. olaydan kısa süre sonra Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi’nde bir bağevinde yakaladı. Sürücünün olay yerinden yaya olarak kaçtığı belirtildi.