Gündem Acil Aşk Aranıyor 18. bölümde sürpriz karşılaşma-izle

Acil Aşk Aranıyor 18. bölümde sürpriz karşılaşma-izle

29.09.2015 - 15:26 | Son Güncellenme:

Show TV'nin sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor 18. bölüm ile yeni sezona başlıyor. Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Acil Aşk Aranıyor'da Nisan beklemediği bir sürprizle karşılaşacak. İşte Acil Aşk Aranıyor yeni bölümden detaylar..

Acil Aşk Aranıyor 18. bölümde sürpriz karşılaşma-izle

Show TV’nin Med Yapım imzalı fenomen dizisi Acil Aşk Aranıyor’un hem eğlenceli hem de romantik sahnelerinin yer aldığı yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.

Acil Aşk Aranıyor yeni sezonuyla 4 Ekim Pazar Saat 20:00'de Show TV'de!

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...
Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!
ACİL AŞK ARANIYOR 18. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

SERENAY AKTAŞ DA KATILDI
‘Zeynep’ karakteriyle kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu, protokolü imzalarken çektirdiği ve sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına, “Med Yapım ailesine dahil olduğum için çok mutluyum” sözlerini yazdı.
ACİL AŞK ARANIYOR 18. BÖLÜM 2. FRAGMAN