Gündem Acil Aşk Aranıyor 19. yeni bölümü neden yayınlanmadı?

Acil Aşk Aranıyor 19. yeni bölümü neden yayınlanmadı?

12.10.2015 - 09:29 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor dün akşam yeni bölümü ile yayınlanması bekleniyordu. Ancak Acil Aşk Aranıyor 19. yeni bölümü 18 Ekim Pazar akşamı ekrana geleceği belirtildi. Peki Acil Aşk Aranıyor 19. yeni bölümü neden yayınlanmadı? İşte o ayrıntılar...

Acil Aşk Aranıyor 19. yeni bölümü neden yayınlanmadı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümünün dün akşam izleyici karşısına çıkması bekleniyordu. Ancak, merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor 19. bölümü ertelendi. Peki Acil Aşk Aranıyor yeni bölümü neden yayınlanmadı?Sevilen romantik komedi Acil Aşk Aranıyor yeni bölümü merakla bekleniyordu ancak yaşanan terör olayları nedeniyle pek çok kanalda olduğu gibi Show Tv'de yayın akışında değişikliğe gitti. Yeni sezon başlangıcını iddialı bir şekilde yapan dizi 19. bölümü, ulusal yas nedeniyle ertelendi.

ACİL AŞK ARANIYOR 19. BÖLÜM FRAGMANI



Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktor; Nisan ve Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini ekrana getiren dizinin yeni bölümünde kendisini sevdiğini adamın annesine sevdirmek isteyen Nisan için işler iyice çığrından çıkıyor. Kendisini sevimli göstermek isteyen Nisan, Sinan'ı annesini hastanelik yapıyor. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı Acil Aşk Aranıyor 19. bölümü 18 Ekim Pazar akşamı Show Tv'de kaldığı yerden devam edecek!

ACİL AŞK ARANIYOR 19. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümünde; yaşadığı kötü günleri Sinan sayesinde geride bırakan Nisan, bu kez kaynana krizi yaşıyor. Tesadüfen tanıştığı ve yaşadıkları olaylardan sonra Türkan ile kanlı bıçaklı düşman olan Nisan, kendini sevdiği adamın annesine sevdirebilmek için her şeyi yapmaya kararlıdır. Ancak, bu hiç kolay olmayacaktır. Nisan'ın sempatik görünmek adına yaptığı sürprizler; olayların çığrından çıkmasına neden olacak,Türkan'ın Nisan nefreti daha da artmasına neden olacaktır. Tüm bunlardan haberi olmayan Sinan ise Acil Aşk Aranıyor 19. bölümünde annesiyle tanıştırma hayalleri kurmaktadır.