Gündem İşte Acunn Survivor eleme sonuçları!

İşte Acunn Survivor eleme sonuçları!

23.03.2016 - 13:50 | Son Güncellenme:

Survivor 2016 yarışmasında dün eleme heyecanı yaşanmıştı. Eda Akkaya'nın elendiği Acunn web sitesi tarafından açıklandı. Acunn'da yer alan habere göre Eda Akkaya Survivor'dan elendi. Peki Eda Akkaya kimdir, neden elendi?

İşte Acunn Survivor eleme sonuçları

Survivor 2016 macerası TV8 ekranlarında devam ediyor. “Survivor 2016”’da 22 Mart Salı akşamı; oynanan ödül oyunu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Ada Konseyinde adaya veda eden isim kim olacak? derken o isim acunn tarafından açıklandı. Acunn tarafından yapılan açıklama da Eda Akkaya elendiği öğrenildi. Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 22 Mart Salı 20.00’de TV8’de.

Haberin Devamı

Elenen isim bu konseyde belli oldu

5.Hafta'nın sonunda dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından geçen hafta beklenmedik bir eleme ile veda eden Seda sebebiyle 4 aday çıktı. 4 adaydan adaya veda eden isim ise Eda Akkaya oldu.

Adaya veda eden isim belli oldu. Eda Akkaya bu hafta elenen isim oldu. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı yine gönüllüler takımı oldu. Yapılan yarışma kıyasıya sürsede geçen hafta olduğu gibi bu hafta gönüllüler takımı kıyasıya yarışmayı önde kapadı. Dokunulmazlık oyunun da ise bu hafta bir skandal yaşandı. Gönüllüler takımı kazanmasına rağmen yine bir birine giren taraf oldu. Ödülü kazanan yarışmacılar Semih Öztürk ile Gizem Kerimoğlu'nun bilerek yarışma kazanmadıklarını vurguladı ve takımlarının kaybetmesini istedikleri söyledi. Bunu duyan yarışmacılar ise hiç şaşırmadı ve bunun bir strateji olduğunu söyledi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler kendi arasında bir oyun oynadı ve bu oyunu geçtiğimiz hafta ki gibi yine aynı isim kazandı. Bu kazanan isim Tuğba Özay oldu. Özay son haftalar'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmekte. Ünlüler takımında en fazla dikkati Nagihan, Atakan ve Tuğba çekmekte. Gönüllüler takımında ise en fazla dikkatleri Efecan ve Damla üzerine çekmekte. Bir adada istenmeyen isim Morgül diğer adada ise Semih oldu.

Haberin Devamı

İşte Acunn Survivor eleme sonuçları

Semih ve Serkay ödül konusunda tamamen farklı düşünüyor

Final sembol oyununun finaline kalan Semih Öztürk, ödülü kazanmaları için takım arkadaşlarının onu beklediğini savunurken Serkay o ödülü kazansa bile asla yemeyeceğini Semih kadar 'gurursuz' olmadığını savundu.

Survivor 2016 hız kesmeden devam ederken Eda Akkaya'nın performansıda dikkat çekmeye başladı. Eski jimnastikçi olan Eda Akkaya hakkında detaylı özgeçmiş haberimizin ayrıntılarında.

EDA AKKAYA KİMDİR?

İşte Acunn Survivor eleme sonuçları

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu olan Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul’ da doğmuştur. Çok genç yaşlarda Jimnastik sporu ile ilgilenmiş ve son zamanlarda da oyunculuğa merakı olduğı için de Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almış ve hemen peşinden da oyunculuğa başlamıştır. Eda Akkaya oyunculuk kariyerine öncelikle Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırarak başlamıştır. hemen peşinden da ATV ekranlarında yayınlananKaçak dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Yer aldığı tüm projeler

İlişki Durumu: Karışık İlişki Durumu: Karışık (Candan) TV Dizisi 2015

Zeyrek ile Çeyrek 'Bir ... (Gülfem) TV Dizisi 2015

Üç Arkadaş (Dilara ) TV Dizisi 2014

Tut Sözünü (Kurpiyer) sinema Filmi 2014

Ankara'nın Dikmeni TV Dizisi

Kahireli Palas (Zerrin) TV Dizisi 2013

Bugünün Saraylısı TV Dizisi 2. Sezon 2014 1. Sezon 2013

Harem Harem (İstifade Nur Sultan) TV Dizisi 2012

Nakş-ı Dil Sultan (Cariye) TV Dizisi 2010

Sihirli Annem 5. Sezon Sihirli Annem TV Dizisi 5. Sezon