İstanbul ACVİT KOZMETİK YENİ TEKNOLOJİ İLE ÇIĞIR AÇTI

ACVİT KOZMETİK YENİ TEKNOLOJİ İLE ÇIĞIR AÇTI

17.10.2015 - 11:08 | Son Güncellenme:

.

ACVİT KOZMETİK YENİ TEKNOLOJİ İLE ÇIĞIR AÇTI

2015 yılının kozmetik markası seçilen, kişisel bakım ürünlerinde Türkiye’nin önde gelen kozmetik markası olan Acvit Kozmetik, polifenol teknoloji ile yeni bir çığır açtı.
Acvit Kozmetik, 2015 yılının kozmetik markası seçildi. Kişisel bakım ürünlerinde Türkiye’nin önde gelen kozmetik markası olan Acvit Kozmetik, polifenol teknoloji ile yeni bir çığır açtı. Acvit Kozmetik CEO’su İsmail Çetin, “Polifenol teknolojisini ürünlerimizde uyguladık, mükemmel sonuçlar aldık. Doğal ürünler ürettik. Kullanıcıların gönül rahatlığı ile kullanacağı ve istediği sonucu alacağı ürünler ortaya koyduk” dedi.
Çetin, “Bu teknoloji ile Türkiye ve dünyada çığır açıyoruz. Kullanıcılarımız çok rahat ediyor. Acvit kullanıcıları vücudu ile barışık, öz güveni yüksek olan bir kimliğe kavuşuyor. Ekolojik yapıya ve doğaya önem veren bir firmayız. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Ondan dolayı ürünlerimizde doğallığı ön plana çıkarıyoruz. Ürünlerimiz hem etkili, hem de doğal, yiyebiliyoruz. Birçok kozmetik markası ürünlerimiz doğal diyor. Eğer doğal ise yesinler de görelim. Hodri meydan, biz yiyoruz” diye konuştu.
Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Polifenoller antioksidan olarak insan vücudundaki çeşitli nedenlerle oluşmuş cildimize zarar veren serbest radikalleri temizleme kabiliyetine sahiptirler. Polifenollerin yaşlanmayı yavaşlatıcı özelliği yanı sıra derideki kırışıklıkları da giderdiği tespit edilmiştir. Polifenoller birçok deri üstü ve deri altı hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Basitçe özetlemek gerekirse polifenol molekülü cilde nüfuz edip kolayca emilerek yeni cilt hücrelerini yenilemek üzere sürekli besleyen etkin bir taşıyıcı kurye gibi görev yapmaktadır.”