Mangalda lezzetli et pişirmenin püf noktaları
Havaların ısınmasıyla birlikte mangal sezonunu da açmış bulunuyoruz. Peki, mangalda pişirdiğiniz etlerin daha lezzetli olmasını istemez miydiniz? Cevabınız evetse size vereceğimiz basit ipuçlarına uyarak mangalda harikalar yaratabilirsiniz.
1

Birazdan vereceğimiz basit ipuçları ile mangalda pişireceğiniz yiyecekleri daha lezzetli pişmesini sağlayacaksınız. Vereceğimiz ipuçları başta size tuhaf gelebilir ancak denedikten sonra sonuca sizde şaşıracaksınız.Köftelerin üzerine buz koyun
Mangalda köfte yaparken köftelerin üzerine buz veya tereyağı koyun. Köfteleriniz sulu ve lezzetli pişmesini sağlayacaktır.
2

Balığı tuzlu suda bekletin
Balığı mangala atmadan önce 10 dakika boyunca tuzlu suda bekletin. Böylelikle mangalda pişen balığınız parçalara ayrılmayacak.
3
