Gündem Adı Efsane dizisi son bölümden sonra 14. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

Adı Efsane dizisi son bölümden sonra 14. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

22.04.2017 - 13:14 | Son Güncellenme:

Kanal D'de dün akşam ekrana gelen Adı Efsane dizisi izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanla beklenen Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane yeni bölümünde Tarık ve Bahar'ı birlikte gören Melis deliye dönüyor! Seçil'in sözlerinden etkilenen Melis bu durum karşısında ne yapacak? Tarık, Melis'e durumu açıklayabilecek mi?

Adı Efsane dizisi son bölümden sonra 14. yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Adı Efsane dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Cumartesi günleri yayınlanan dizinin yeni bölümünde yine çok konuşulacak sahneler yer aldı. Hemen ardından Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı yayına girdi. Dizide Tarık ve Bahar'ı birlikte gören Melis deliye dönüyor! Seçil'in sözlerinden etkilenen Melis bu durum karşısında ne yapacak? Tarık, Melis'e durumu açıklayabilecek mi?

Haberin Devamı

Seçil'in Tarık ve Bahar hakkında söylediklerinden sonra onları birlikte gören Melis, beklenmedij bir tepki veriyor! Tarık ise bu durum karşısında anlayış beklediğini söyleyerek Melis'i şkna etmeye çalışıyor!

Adı Efsane yeni bölümüyle 29 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tarık, kurallara uymayan Hakan ve Fiko’yu cezalandırır. Fiko, her şeye rağmen hayallerinin peşinden gitmeye kararlıdır. Ona yardım edebilecek tek kişi ise Hakan’dır. Sadık ve Ali’ninse Kıvanç’ın yaptıklarını yanına bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Seçil, Bahar’la arasında olanları kızlara söylemesi konusunda Tarık’a baskı yapar.

Tarık, Hakan’la Fiko’nun bir kez daha yanlış yapmalarına engel olabilecek mi? Tarık, Melis’e, Bahar’la arasındaki ilişkiden bahsedecek mi?

Yazarlar