Adıyaman Adıyaman'da Trafik Denetimleri

Adıyaman'da Trafik Denetimleri

23.05.2017 - 17:15 | Son Güncellenme:

.

Adıyamanda Trafik Denetimleri

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da Trafik Denetime Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı istasyon amirlikleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalarda kazaların en çok yaşandığı kent merkezindeki Atatürk Bulvarında her gün toplam 6 saat radar uygulaması yapıldığı ve bu uygulamayla kazalarda ciddi azalmaların olduğu bildirildi.

Açıklamada, çalışmalar kapsamında sivil polis memurları tarafından toplu taşıma araçlarında denetimlerin yapıldığı da belirtildi.

Gürültü kirliliğini azaltmak adına egzozlu araçlar ve motosikletlere yönelik denetimlerin aralıksız devam ettiği, 92 motosikletin trafikten men edildiği ifade edilen açıklamada şunlara yer verildi:

"Yaşanan park sorununu çözmek adına hatalı parklarla mücadele için özel ekip kurulmuş ve yapılan çalışmalar sonucunda Gölbaşı, Harıkçı, 9 Eylül ve Atatürk Caddelerindeki hatalı parklar da önemli oranda azalma sağlanmıştır. KYG sistemiyle çevirmeli trafik denetimlerinde kameralar tarafından tespit edilen ihlaller, trafik ekiplerine bildirilerek ceza uygulaması sağlanmıştır.

Haberin Devamı

Gaziantep Ulaştırma 7. Bölge Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı istasyon amirlikleri tarafından ortak yapılacak olan Seyyar ve İşletme Denetimi planlaması yapılmış olup kısa süre içerisinde denetimlere başlanacaktır."

Yazarlar