Gündem Adriana Lima kimdir?

Adriana Lima kimdir?

22.05.2018 - 12:32 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü bir kadın iç giyim markası olan Victoria's Secret'ın modellerinden biri olan Adriana Lima, adından en çok söz ettiren modellerden biridir. Kariyerinin yanı sıra özel hayatı nedeniyle de sık sık magazin gündeminde yer alan Lima, en son Metin Hara ile olan ilişkisi sayesinde dikkatleri üzerine çekmiştir.

Adriana Lima kimdir

Alışveriş yaparken keşfedildi

Haberin Devamı

1981 senesinin 12 Haziran tarihinde Brezilya'da dünyaya gelen Adriana Lima, düşük gelirli ve dindar bir ailenin kızı olarak hayata gözlerini açtı. 13 yaşında iken yerel bir mağazada alışveriş yaptığı esnada keşfedilen Lima, Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasına katılarak 15 yaşında birincilik elde etti. 1996 senesinde gerçekleştirilen Ford Supermodel of the World Contest yarışmasından da ikincilik derecesi ile ayrılan ünlü model, kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York'a taşındı.

Var Mısın Yok Musun'da 75 bin kazandı

Kariyerinin en başında iken dahi Vogue ve Marie Claire gibi dünyaca ünlü dergilerin moda çekimlerinin aranan yüzü olan Adriana Lima, 1.78 m boyuyla Christian Lacroix ve Valentino gibi birbirinden ünlü markaların defilelerinde boy gösterdi. Asıl büyük çıkışını Vassarette billboard reklamıyla gerçekleştiren dünyaca ünlü güzel; Mossimo, Maybelline, Bebe ve BCBG gibi farklı markaların reklam yüzü oldu. Harper’s Bazaar ve Elle gibi dergilerin kapağında yer almayı başaran Lima, 1998 senesinde Victoria’s Secret defilesinde sahne alarak adını tamamen bilinir hale getirdi. 2003 senesinde gerçekleştirilen Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankenliği görevini üstlenen manken, Acun Ilıcalı tarafından 2009 senesinde gerçekleştirilen Var Mısın Yok Musun isimli yarışmaya yarışmacı olarak katıldı. Yarışmada toplam 75 bin Türk Lirası kazanan Lima, bu parayı kanserli çocuklara bağışladı.

Haberin Devamı

Metin Hara ile aşk yaşadı

NBA'de oynayan ünlü basketbolcu Marko Jaric ile 2009 senesinin 14 Şubat tarihinde hayatını birleştiren güzel manken, aynı senenin kasım ayında Valentina ismini verdiği ilk kızını dünyaya getirdi. İkinci kızı Sienna'yı ise 2012 senesinde dünyaya getiren Adriana Lima, eşiyle olan birlikteliğini 2014 senesinde sonlandırdı. Şimdilerde adı ünlü Türk yazar Metin Hara ile anılan Lima, bu haberle magazin gündemine büyük yankı uyandırdı.

Yazarlar