Advertorial PELİNOTU MUCİZESİ VE HASSAS CİLTLER…
Sponsorlu

PELİNOTU MUCİZESİ VE HASSAS CİLTLER…

23.10.2021 - 19:46 | Son Güncellenme:

Sadece ISNTREE’nin “Time Drop “ ektraksiyon yöntemi ile pelin otunun yatıştırıcı bileşenlerini açığa çıkararak ürettiği bu ürünler, % 85 pelinotu özütü içerisinde bulunan sineol ile cildi güçlendirmeye yardımcı olur, klorojenik asit ile cilt bariyerini destekler beta-karoten ile koruma sağlar, vitaminlerle dış etkenlerin tahrişinden korumaya ve nemlendirmeye yardımcı olur.

PELİNOTU MUCİZESİ VE HASSAS CİLTLER…

Hassas ciltleri tanımlamak çok önemli zira bazen cildinin “hassas” kategorisinde olduğunu farketmeyen bir kullanıcı kitlesi de olabiliyor. Kimdir bu hassas ciltler ?

Zayıf Cilt Bariyeri

Cilt gözeneklerimizin sağlığı cildimizin dış etmenlerle olan ilişkisini belirler yani; yeterli nem tutma kabiliyeti olamlıdır. Isntree gözenek bakımı yapan pelinotu serisi gözeneklerin bakımını 1.derecede üstlenir. Cilt bariyeri zayıfladığında ,dışarıdan cilde gelebilecek alerjenler cilt bariyeri tarafından çok daha geçirgen olur. Bu durumda cilt hassaslaşır, reaksiyon göstermeye başlar.

Alerjik Cilt

Çağımızda birçok insan, genetik yatkınlığının yanısıra, bünyesi havada ve suda doğal olarak bulunan birçok maddeye karşı aşırı duyarlılık gösterebilir. Vücudu çevreleyen deri ise bu alerjenlere birebir maruz kaldığından ciltte daimi bir hassasiyet meydana gelir.  Sonuç olarak aşırı reaktivite, atopi eğilimi ve kızarıklık oluşturabilir. Buna göre, ciltteki hassasiyeti hem çevresel faktörler hem genel sağlık durumu, hem de cilt bakım ürünleri tetikleyebiliyor. Bu da kuruluk başta olmak üzere yanma, kaşıntı, kızarıklık, döküntü, gerginlik veya batma olarak kendini gösteriyor. Özellikle cildi çok nemsiz bırakmak, alkol içeren ürünleri yoğun olarak uygulayıp cilt bariyerinin zayıflamasına neden olmak gibi durumlar sonucu cilt hassaslaşabilir ve alerjiye eğilim gösterebilmektedir.

Isntree ürünleri özellikle  cilde nazik davranan, yatıştıran ve hipoalerjenik (alerji yapma ihtimali en düşük olan), alkol içermeyen, onaylı ve hayvan testleri yapmayan , cilt bakım ürünleridir.

Hassas cilt ve alerjik cilt arasındaki fark nedir?

Cilt hassasiyeti, genellikle dışarıdan bakıldığında gözlemlenemeyen rahatsızlık hisleridir. Yanma, batma, kaşınma ve karıncalanma çoğunlukla hassas cilt belirtileridir. Alerjik veya alerjiye eğilim gösteren ciltlerde ise kızarıklık ve döküntü gibi cilt problemleri devreye girer. Önemli olan, hassas ve alerjik ciltlerde cilt bariyerini güçlendirmenin yanında, bu rahatsızlık hislerini de yatıştırmak gerekir.

Pelinotlu serimizi kimler kullanmalı?

  • Hassas cilt konusunda endişeli olanlar
  • Cildi çabuk bir şekilde yatıştırmak isteyenler
  • Cildinizde nem ve yağ dengesizliği yaşıyorsanız
  • Kuru ve kaşıntılı hassas cildiniz varsa
  • Yorgun ve cansız cildinizi onarmak istiyorsanız.

Detaylı bilgi için tıklayın.

İlandır.