Advertorial Sea Me Beach 1 Mayıs’ta kapılarını açıyor
Sponsorlu

Sea Me Beach 1 Mayıs’ta kapılarını açıyor

19.04.2022 - 09:53 | Son Güncellenme:

Fethiye Büyük Boncuklu Koyu’nda çam ağaçlarının altında denizi ve kumuyla tatilini cennetten bir köşede geçirmek isteyenleri ağırlayan Sea Me Beach, unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Akdeniz ışıltısını konfor ve şıklıkla buluşturan Sea Me Beach, özel lezzetleriyle damak tadına seslenirken, sürdürülebilir turizm anlayışıyla da doğaya ve canlılara saygısını koruyor.

Sea Me Beach 1 Mayıs’ta kapılarını açıyor

Doğadan aldığı ilhamla Fethiye Büyük Boncuklu Koyu’nda yeşil ve turkuazı buluşturan Sea Me Beach, tatil rotalarının en özel noktası olarak her mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor. Doğanın içinde unutulmaz bir tatil yapmak isteyenlere üstün hizmet ve kaliteli bir deneyim garantisi sunan Sea Me Beach, bohem konseptiyle pozitif enerji yayıyor. 150’si yetişkinlere özel toplam 400 kişilik kapasiteye sahip beach, sürdürülebilir turizm anlayışına uygun attığı adımlarla doğayı koruyor.

Sea Me Beach 1 Mayıs’ta kapılarını açıyor

Dünya mutfağının öncü lezzetleri Sea Me Beach’te

“Yazın bitmediği, güneşin batmadığı yer” olarak tanımlanan Sea Me Beach, yaz tatilinde kendisini yenilemek ve tüm yorgunluğunu atmak isteyenleri Fethiye’nin en özel noktasında buluşturuyor. Odun fırınından çıkan pizzaları, birbirinden farklı kültürlere ait lezzetleri ve birbirinden iddialı kokteylleri ile gün boyu gastronomi şenliği sunan Sea Me Beach, canlı müzik ve performanslarla eğlenceye davet ediyor.

Sea Me Beach 1 Mayıs’ta kapılarını açıyor

Sea Me Beach, saygı duyduğu doğayı her adımda koruyor

İçerisinde yer alan heykel, resim ve dekorasyonun işletmecileri tarafından yaratıldığı Sea Me Beach’te doğanın yeşili ve mavisi, tatilin en keyifli anlarına eşlik ediyor. Genç ve enerjik çalışanlarıyla misafirlerinin tatilini lüks bir deneyime dönüştüren mekan, deniz ve ormandaki tüm canlılarla bir arada olarak ekolojik dengeyi bozmadan hizmet sunuyor. Yerel üreticiden yapılan alışverişlerle organik olarak hazırlanan yemekler ise damaklarda unutulmayacak tatlar bırakıyor. Her tür çöpün ayrıştırıldığı, plastik ürünlerin kullanılmadığı ve bölgenin dağ yollarının sık sık temizlendiği Sea Me Beach, Keep Fethiye Clan adlı yerel çevreci örgütle de dayanışma içinde bulunuyor.

Sea Me Beach 1 Mayıs’ta kapılarını açıyor

Bill Gates doğum gününü Sea Me Beach’te kutlamıştı

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Amazon ve Blue Orijin’in kurucusu Jeff Bezos’un da katıldığı doğum günü partisini geçen yıl ekim ayında Sea Me Beach’te yapmıştı. Süper lüks yatlarıyla buluşan ikilinin 50 kadar seçkin misafirle birlikte 4 saat süren partisi Sea Me Beach’te gerçekleşmişti.

 

İlandır.