Afyonkarahisar Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

26.04.2018 - 15:14 | Son Güncellenme:

.

Afyonkarahisardan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediyesi, evde bakım hizmeti ile ilçedeki yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Belediyenin, yaşlı, bakıma muhtaç, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara huzurlu ve sağlıklı bir ev ortamı sağlamak için sunduğu bu hizmetten yaklaşık 150 vatandaş faydalandı.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gazetecilere, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

Çöl, "Bu amaç doğrultusunda önceliğimiz yaşlı, engelli, bakıma muhtaç, yalnız vatandaşlarımızın evleri ekiplerimiz tarafından tepeden tırnağa temizlenerek, kullanılamayacak olan araç ve gereçleri yenileri ile değiştirilmektedir. Amacımız, onların hayır dualarını almak. İlerleyen zamanlarda evde sağlık hizmetlerini de faaliyete geçirerek, vatandaşlarımızın hastaneye gitmeden problemlerini evde çözeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

- Dinar Pancar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

Sınırlı Sorumlu Dinar Pancar Kooperatifinin 50. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Park Ala Düğün Salonundaki kongrede divan kurulu oluşturularak gündem maddeleri görüşüldü.

Bütün maddelerin kabul edildiği genel kurul toplantısında konuşan Dinar Pancar Ekicileri Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztürk, her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını, onların dert ve sıkıntılarını yetkili mercilere ileterek çözüm yolları aradıklarını söyledi.