İstanbul AHMET PURA: “YUMRUK SIKARSAK EL SIKIŞAMAYIZ”

AHMET PURA: “YUMRUK SIKARSAK EL SIKIŞAMAYIZ”

11.03.2016 - 12:15 | Son Güncellenme:

.

AHMET PURA: “YUMRUK SIKARSAK EL SIKIŞAMAYIZ”

Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, Derneğin 14’üncü olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, “7 milyar TL tutarındaki Türkiye reklam yatırımlarının 7 Milyar Dolar olma potansiyelinin idraki içinde olmalıyız” dedi.
Reklamverenler Derneği’nin (RVD) 14’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi. RVD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, “Sektörü kollamalı, gerekenleri yapmalıyız. 7 milyar TL olan Türkiye reklam yatırımlarının 7 milyar dolar olma potansiyelinin idraki içinde olmalıyız” dedi.
Tüm ölçümlemeleri bilinçli ve sürdürülebilir konuma taşınması gerektiğini belirten Ahmet Pura konuşmasını şöyle tamamladı: “Tüm paydaşların bir araya geldiği Reklam ve İletişim Federasyonu oluşturup sektöre ve tüketiciye olumlu görüntü vermeliyiz. Değişim ve dönüşüme uyumlu hareket kabiliyetimizi geliştirmeliyiz. RVD olarak bu konudaki çabalarımız, 3 dönemdir Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) Yönetim Kurulu’nda olmamız; Reklam Kurulu üyeliğimiz; yasayla yeni oluşan Reklam Konseyi ile ve diğer sektör kuruluşlarıyla olumlu ilişkilerimiz sayesinde daha da güçlü bir şekilde devam edecektir”.
14’üncü olağan genel kurulda seçilen ve Mart 2018 tarihine kadar görev yapacak Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerinin listesi şöyle:
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Ahmet G. Pura-Colgate Palmolive, Murat Göllü-Akbank, Mehmet Ali Akarca-Türk Telekom, Oya Canbaş-Bayer, Osman Hakan Turalı-B/S/H, Sinan Cem Şahin-Coca Cola, Ayşen Akalın-Eczacıbaşı, Zeynep Dipçin Akdoğan-Eti, Gökhan Akça-Koç Zer, Neşe Yazıcıoğlu Kavakçı-Nestle, Gülsün Yeşim Koçyiğit-Pınar, Onur Yaprak-P&G, Bahar Uçanlar-Turkcell, Suat E. Sözen-İş Bankası, Murat Zengin-Uludağ, Aslı Kölükfakı-Unilever, Gizem Keçeci-Vodafone, Başak Kluznick-Yıldız Holding, Asaf Ardak-Oyak, Beyza Kapu-L’Oréal, İ. Caner Tunaman-Reckitt Benckiser, Ergun Ermutlu-Sütaş, Deniz G.Utkutan-Kimberly Clark, Başak Melik-Johnson&Johnson, Fatma Şeyma Barçın-Danone, Melis Yürüten-Shell, M. Alpagut Çilingir-FritoLay, Tunç Mehmet Berkman-Vestel, Tanju Kaya-Denizbank ve Gamze Şulen-Mercedes Benz
DENETLEME KURULU ÜYELERİ
M. Orhan İdil-Hayat Kimya, Gül Yıldız-Evyap, Özlem Akbayır-Arçelik, Gökçe Say Alat-ING Bank, Arzu Deniz Aksoy-BASF ve Gökçe Kunt-Atasun
DİSİPLİN KURULU
Hakan Uyanık-Eczacıbaşı, S.Gamze Çuhadaroğlu-Numil ve Bülent Gürcan-Teknosa

Yazarlar