Gündem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünürünün evine geldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünürünün evine geldi

23.08.2008 - 18:33 | Son Güncellenme:

.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünürünün evine geldi

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, uzun süredir hasta olan ve dün ölen, cenazesine katıldığı dünürü Abdullah Sarımermer'in Körfez İlçesi’nin Şirinyası Beldesi'ndeki evine ziyarete geldi.

Haberin Devamı

Uzun süreden bu yana mide kanseri olan ve artık yapılan tedavilere yanıt alınamadığı için kendi isteği ile Körfez İlçesi'nin Şirinyalı Beldesi'ndeki deniz kenarında bulunan villasına getirilen Abdullah Sarımermer, yaşamının son günlerini burada sevdikleriyle birlikte geçirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra birkaç kez ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile onu sevenlerin ziyaretine geldiği Abdullah Sarımermer, dün sabaha karşı ölmüştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cenazesine katıldığı dünürünün Şirinlayı'daki villasına bugün de geldi. Cumhurbaşkanı Gül'ün bu gelişinde önceki gelişlerine oranla daha sıkı güvenlik önlemleri alındığı belirtildi. Korumalarının yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden çok sayıda sivil polisin Şirinyalı'daki villaya geldiği ve çevresinde yoğun önlemler alındığı görüldü. ‘Sarımermer' ailesinin sahibi bulunduğu villanın yanındaki sitelerde oturanların dışında, tek girişi olan bu bölgeye gazeteci ve orada oturmayan ziyaretçiler alınmadı.