Gündem Aile boyu zehir satışı

Aile boyu zehir satışı

07.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da, şüphe üzerine durdurulan ve sahte plakalı olduğu tespit edilen bir araçtan yaklaşık bir kilo uyuşturucu çıktı.

Aile boyu zehir satışı

Uyuşturucunun sahibi olarak gözaltına alınan araç sürücüsü Fırat D.’nin annesinin de uyuşturucu ticaretinden kaydı olduğu ve kısa süre önce tahliye edildiği ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Masası ekipleri, sokak uygulaması sırasında park halindeki bir aracı şüpheli olarak değerlendirdi. Ekipler aracın plakasını sorgulattı. Plakanın farklı marka bir araca ait olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine araç sahibinin gelmesi beklendi.

Haberin Devamı

Annesinden öğrenmiş

Aracı almaya gelen şüpheli Fırat D. (21) direksiyona geçmek üzereyken gözaltına alındı. Araçta arama yapan polis.ler yaklaşık bir kilo “Skunk” adı verilen hibrit esrar, hassas terazi ve bir tabanca ele geçirdi.

Otomobilin şasi numarasına bakan polis aracın Fırat D.’nin annesi Seval K.’ya ait olduğunu tespit etti. Araştırmalarda Seval K.’nın da uyuşturucu satıcılığından kaydı olduğu anlaşıldı. Geçtiğimiz aylarda şartlı tahliye edildiği tespit edilen Seval K. hakkında da gözaltı kararı alındı. Şüpheli Seval K. aramalara rağmen henüz bulunamazken, annesi gibi hakkında uyuşturucu kaydı oluşan Fırat D. adliyeye sevk edildi.

Kalemlikte afyon sakızı

Öte yandan polis Başakşehir’de bulunan bir kargo şirketine operasyon düzenledi. Kanada’ya yollanmak üzere paketlenmiş iki koli içinde bulunan ahşap kalemliklerin ve ahşap okey takımlarının içerisine zulalanmış toplam 3 kilo 814 gram afyon sakızı ele geçirdi.

Haberin Devamı