Gündem Aile içi katliam

Aile içi katliam

14.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sigortacı Erol Adıyaman, eşini ve üç çocuğunu boğazlarını keserek öldürdü. Ardından evini ateşe verip ikinci kattan atladı ve elindeki bıçağın üstüne düşerek ağır yaralandı

Aile içi katliam

Kayseri’de ikinci kattaki dairede önceki gece sigortacı Erol Adıyaman alkol almaya başlayınca eşi Safiye Adıyaman (41) ile tartıştı. Erol Adıyaman 17 yıllık eşi Safiye Adıyaman’ı kalbiyle boynundan bıçaklayarak öldürdü. Ardından eşinin çığlıklarına uyanan çocukları Selenay (16), Nazlı Nur (7) ve Çınar Berk’i (3) de boğazlarını keserek öldürdü. Eşi ve çocuklarını iki bıçakla öldüren Erol Adıyaman (41) sonra evini ateşe verdi. Evde yangın çıkarken pencereden aşağı atladı. Elindeki bıçağın üstüne düşen Adıyaman ağır yaralandı. Gelen sağlık ekibinin duran kalbini çalıştırdığı katil zanlısı hastanede yoğun bakıma alındı. Evdeki yangın ise itfaiye tarafından söndürüldü.
Suç dosyası kabarık
Daha önce uyuşturucu, alkol ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Erol Adıyaman’ın, 10 suça şüpheli, sanık ve şikayetçi olarak adının karıştığı ve hakkında adli işlem uygulandığı ortaya çıktı. Son beş yılda iki kez evden ayrılan ve yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı Ağrı nüfusuna kayıtlı Adıyaman’ın ilk evliliğinden de 21 yaşında bir kızı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı