Gündem Aile İşi 5. son bölümde Füsun Demirel bombası! - izle

Aile İşi 5. son bölümde Füsun Demirel bombası! - izle

16.03.2016 - 09:29 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni sezon dizisi Aile İşi heyecanla izleniyor. Aile İşi 5. yeni bölüm fragmanında şoke eden söz kimden geldi? Bu akşam ATV ekranında yayınlanacak olan Aile İşi 5. bölümde bu sorunun cevabı netlik kazanacak. İşte Aile İşi 5. yeni bölüm fragmanı haberimizin detayında.

Aile İşi 5. son bölümde Füsun Demirel bombası - izle

Yapımı NTC medya tarafından yürütülen, ATV yeni sezon dizisi Aile İşi dizisinde bu hafta neler olacak? Aile İşi 5. yeni bölüm fragmanı bu hafta geç yayınlandı. Bu akşam ATV ekranında her hafta kendi saatinde olduğu gibi 20:00 yayınlanacaktır.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Borçlarını ödemek için çare arayan pazarcılar, semtte bir şarkı yarışması düzenlemeye karar verir. Katılımcılardan para toplayan sahte ailemiz, ellerindeki parayı kaptırınca, ödül olarak verecekleri ev eşyası için, komik durumlara neden olacak bir karar alır ve yaşadıkları köşkteki eşyaları çalarlar. Sahte ailenin her icraatıyla ömründen ömür giden Hakan, her şeyi anlayınca, işler büsbütün sarpa sarar... Durumu Sami Bey'e çaktırmadan halledebilmek içinse mucizeden hallice tek bir çözüm vardır: sahte ailemiz, şarkı yarışmasına katılmalı, birinci olup ev eşyaları geri almalıdır.

AİLE İŞİ 5.BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ HAKKINDA

YAPIM; NTC MEDYA YAPIMCI; MEHMET YİĞİT ALP YÖNETMEN; JALE ATABEY GENEL KOORDİNATÖR NAZLI HEPTÜRK; UYGULAYICI YAPIMCI; ARZU ERSAN DELİGÖZ
SENARİSTLER; ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK, FERHAT ERGÜN, JENERİK MÜZİĞİ; CAN BONOMO, CAN SABAN, ALİ RIZA ŞAHENK

Haberin Devamı

OYUNCULARIMIZ; UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU
NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi "AİLE İŞİ" çok yakında atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Füsun Demirel, Aile İşi dizisi kadrosunda çıkartıldı!

Pazar günü yayımlanan söyleşisinde, hayalindeki rolden bahsederken "Gerilla rolünü oynamak istiyorum" dediği için yoğun bir şekilde sosyal medya lincine uğrayan başarılı oyuncu Füsun Demirel, 'Aile İşi' kadrosundan çıkartıldı.

Yazarlar