Gündem Aile İşi dizisi ilk bölümü ile ne zaman yayınlanacak?

Aile İşi dizisi ilk bölümü ile ne zaman yayınlanacak?

14.02.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

Yeni dizi "Aile İşi" çarşamba akşamı yayınlanacak ilk bölümüyle atv ekranının vazgeçilmezlerinden olacak. Şarkıcı Can Bonomo, jenerik müziğine imza attığı diziyle ilk kez oyunculuğa da adım atmış olacak. Peki Aile İşi dizisi ilk bölümü ile ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Aile İşi dizisi ilk bölümü ile ne zaman yayınlanacak

Atv'nin yeni dizisi 'Aile İşi' Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Şarkıcı Can Bonomo da dizideki rolüyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak. NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizide Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Füsun Demirel gibi isimlerle birlikte rol alacak olan Bonomo, dizinin jenerik müziğine de imza attı. Dizide Berk karakterini canlandıracak Bonomo, önce kamera karşısına sonra da rol aldığı dizinin jenerik müziği için mikrofon başına geçti. Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstlenen Jale Atabey otururken, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk üstleniyor.

Sahte aile, gerçek sevgi
Aile İşi, normal şartlarda birbirleriyle asla yan yana gelemeyecek 7 kişinin, geçmişine dair hiçbir şey hatırlamayan ve konuşamayan küçük bir kız için sahte bir aile kurmasını konu alıyor. Bu 7 kişi üstlendikleri anne, baba, babaanne, dede, abla, abi ve amca rolünde hiçbir açık vermemek, küçük kızı mutlu bir yuvada yaşadığına inandırmak zorunda. Bu işi başarmaları durumunda hem ihtiyaçları olan parayı kazanacaklar hem de küçük kızın geçmişini hatırlamasını sağlayacaklar.