Düzce Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Karabay Düzce'de

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Karabay Düzce'de

05.10.2017 - 18:01 | Son Güncellenme:

.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Karabay Düzcede

DÜZCE (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Düzce'de şehit ailelerini ve çocuk evlerini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Karabay, beraberinde Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile yapımı süren Düzce Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatını gezdi.

Burada müteahhitten bilgi alan Karabay, daha sonra Düzce Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesine ziyarette bulundu. Karabay, burada kalan çocuklarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Karabay, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 2 yıl önce şehit düşen sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı'nın babası Cemal Aksarı'yı merkeze bağlı Mamura köyündeki evlerinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın babası Ramazan ve annesi Hanife Baysan'ı Beyköy beldesi Çalıcuma Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Karabay, Düzce Belediyesinin yaptığı proje sonrası oluşturulan ve engelliler tarafından işletilen "Kusursuz Kafe"yi ziyaret etti.

Engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Karabay, daha sonra kentten ayrıldı.