Gündem Ailemi öldürüp sevgilime gittim

Ailemi öldürüp sevgilime gittim

11.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da borç bunalımına girip yatağında uyuyan eşi ve kızını başlarına ateş ederek öldüren Şimşek, “Banyoda daha önceden buraya bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anda ikisini vurdum” dedi

Ailemi öldürüp sevgilime gittim

Adana’da bir süre Şimşek Ailesi’nden haber alamayan akrabaları, geçtiğimiz 22 Nisan’da gittikleri evde kapının da kilitli olduğunu görünce, itfaiyeden yardım istedi. Eve balkondan giren itfaiyeciler ve polisler, Nazan Şimşek(45) lise öğrencisi kızı Ladin Şimşek’in(15) başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Kadın kuaförü baba Hakan Şimşek(41) ise polis ekipleri tarafından baraj çamlığında yakalandı.

‘Yüzükler annemindi’
Hakan Şimşek’in 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana’daki yargılanmasına devam edildi. İlk duruşmada savunma yapmayan Şimşek’in Seda D. isimli bir sevgilisinin olduğu ve sevgilisinden bir erkek bebeğinin olduğu ortaya çıktı.
Tanık olarak ifade veren Seda D., cinayetten bir gün sonra Şimşek’in kendisine öldürdüğü karısının yüzüklerini hediye ettiğini söyledi. 3’üncü duruşmada savunma yapan Şimşek, verdiği yüzüklerin eşine değil annesine ait olduğunu öne sürerek, “Vedalaşmak için istemişimdir” dedi.

‘Kendimden vazgeçtim’
Hakan Şimşek, olay günü eve gelmeden alkol aldığını belirterek şunları söyledi: “Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Ben uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken havluluğa bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm. Bir gün sonra Seda D.’nin yanına gittim. Şahsi borçlarımla ilgili birçok konuyu açıklığa kavuşturmak için bir şeyler yazdım. Bu benim en büyük pişmanlığımdır. Şu an kendimden de vazgeçmiş durumdayım.” Duruşma ertelendi.