Iğdır Ak Ocaklar Genel Başkanı Yiğit'ten Asimder'e ziyaret

Ak Ocaklar Genel Başkanı Yiğit'ten Asimder'e ziyaret

26.04.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’i ziyaret etti.

Ak Ocaklar Genel Başkanı Yiğitten Asimdere ziyaret

AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’i ziyaret etti.
AK Ocaklar Genel Başkan Yardımcısı Mehmet İş, AK Ocaklar Iğdır İl Başkanı Mert Yardım ile birlikte ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey’i ziyaret etti, yeni kurulmalarına rağmen 60’a yakın ilde teşkilatlarını oluşturduklarını belirtti. Yiğit, bu gün Iğdır il teşkilatının yanı sıra ilçelerde şube açacaklarını belirterek "AK Ocakların yurt dışında da şubesini açmak için çalışmalara başladık. Bu konuda ASİMDER gibi dünya çapında faaliyet gösteren milli teşkilatların desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır” dedi.
ASİMDER Genel Başkanı Gülbey de, AK Ocakların ilde açılması ve aktif olmasından mutlu olacaklarını belirterek şunları söyledi:
"Oluşumunda veya yapacakları faaliyetlerde hep desteğimizi sunacağız. Avrupa, Kafkasya ve diğer bölgelerde bulunan temsilcilerimiz var. Ayrıca ortak çalışma protokol imzaladığımız teşkilatlarla birlikte yurt dışındaki oluşumlarınıza destek olacağız.”
Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit’e Türkiye-Azerbaycan ve dernek flamasının bulunduğu bayraklar ile Ermeni çetelerinin bölgede yaptığı katliamı içeren kitapları hediye etti.