Balıkesir Ak Parti Altıeylül İlçe Yütüme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Altıeylül İlçe Yütüme Kurulu Toplantısı Yapıldı

29.01.2018 - 15:17 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Altıeylül İlçe Yütüme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Altıeylül ilçe yütüme kurulu toplantısı yapıldı.
Ak Parti İlçe Yürütme kurulu toplantısı Yeni Öğretmenevinde yapıldı. Toplantıda Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti Altıeylül İlçe Yürütme Kurulu toplantısında konuşmada, “Afrin Operasyonu ve kahraman ecdattan övgü ile bahsederek, başarı dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bu yola kefenimizi giyip çıktık’ sözüne atfen Başkan Avcı ‘Biz de kefenimizi giyip arkanızda saf tuttuk’ dedi.
Başkan Avcı sözlerinin devamında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale şiiri ile başladı. Salonda oldukça duygulu ve coşkulu anlar yaşatan Başkan Avcı şunları söyledi. “1071 Malazgirt’te, 1453’de İstanbul’un fethinde olduğu gibi, 1915’de Çanakkale’de olduğu gibi, en son 15 Temmuz’da olduğu gibi iman gücüyle, düğüne gider gibi cenge gidiyor, savaşa gidiyor. Afrin’e giden Mehmetçiğimizi hep beraber gördük. Nereye gidiyorsunuz diye sorduklarında, ‘düğüne gidiyoruz, kızıl elmaya gidiyoruz’ diyebilen bir Mehmetçik. Ailenize diyeceğiniz bir şey var mı diye sorduklarında ‘Beni beklemesinler’ diyebilen bir Mehmetçik. Bu milletin bir mensubu olmaktan çok büyük bir onur, gurur ve şeref duyuyorum. Afrin’deki şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İşte bugün de mazlumların umudu, ümmetin lideri Cumhurbaşkanımız diyor ki ‘Biz kefenimizi giyerek çıktık bu yola’ Biz de diyoruz ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanım siz kefeninizi giyip çıktınız da, arkanızdakiler boş mu duruyor? Biz de kefenimizi giyip arkanızda saf tuttuk. ’Sizin arkanızda, sizin yürüdüğünüz yolda, aynı aşkla, aynı şevkle yürüyoruz. Hazreti Allah bu millete ne kapılar açtı. Yedi düvelle savaşan bu millete inşallah yakın zamanda çok büyük muzafferiyetler nasip edecektir” dedi.
“Önceliğimiz sosyal belediyecilik”
Konuşmasına sosyal belediyeciliğe verdiği önem ile devam eden Başkan Avcı, “Bizim önceliğimiz sosyal belediyecilik diyoruz. Ben de arkadaşlarıma diyorum ki ilçemizde aç açıkta kimse kalmayıncaya kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, ihtiyaçlarını gidermek bizim boynumuzun borcudur. Bir akşam bir çocuk yatağına aç ve açıkta girerse bunun manevi hesabını biz veremeyiz. Onun için önceliğimiz Sosyal belediyecilik. İnşallah, 2018 yılı Altıeylül için hareketli ve heyecanlı bir yıl olacak” şeklinde konuştu.
Ak Parti Altıeylül ilçe yürütme kurulu toplantısına Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan, Sema Kırcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Atıeylül AK Parti ilçe Başkanı Ayhan Atahan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı YücelYılmaz ve üyelerin katılımı ile yapıldı.