Ordu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

01.02.2018 - 20:23 | Son Güncellenme:

"Uluslararası güçlerin maşa olarak kullanmış oldukları terör örgütleriyle mücadele etmek bizim asli vazifemiz" "Sivillerimizi, askerlerimizi şehit eden terör örgütlerine, terör sevicilerin yanında duran siyasi partilere ise buradan, Ordu'dan iki çift sözüm var. Bilin ki o sivillerin, o şehitlerin ahı sizi iki cihanda boğacaktır. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor, gazilerimizi gözyaşı içerisinde bırakıyorsunuz" "2019'a, hedeflerimize ulaşmak için en önemli viraj gözüyle bakıyoruz"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

ORDU (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Uluslararası güçlerin maşa olarak kullanmış oldukları terör örgütleriyle mücadele etmek bizim asli vazifemiz." dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Ordu İl Başkanlığını ziyaret eden Çalık, İl Başkanı Uğur Çelenk tarafından karşılandı.

Çalık, partinin toplantı salonunda yaptığı konuşmada, AK Parti'ye verilen destek nedeniyle tüm Ordululara teşekkür ederek, "Ordu'ya 15 yıl boyunca tam 16 katrilyon yatırım getirmişiz. Muhteşem hizmetler gelmiş, bu hizmetlere vesile olan kıymetli bakanlarımıza, milletvekillerimize, görev yapan bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Çok zor bir dönemden geçildiğine dikkati çeken Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ortadoğu coğrafyasında akan kanın durması için ülke olarak milli seferberlik ilan ettik. Bu seferberlik çerçevesinde sınırda, sınır ötesinde ve sınırımızın içinde görev yapan bütün Mehmetçik'imize, ordumuza, askerimize Rabbim zaferler nasip eylesin. Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehadet mertebesine yükselen şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milli ve yerli duruşu olan tüm kardeşlerimize de canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu milli ve yerli duruşun yanında, milli mücadele verdiğimiz bu dönemde 'savaşa hayır' diyerek vatana ihanet içerisinde olanları da milletimize şikayet ediyorum."

Haberin Devamı

- "Terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Terör örgütlerinin, Türkiye üzerinde oynadıkları oyunların bilindiğini vurgulayan Çalık, şu değerlendirmede bulundu:

"Uluslararası güçlerin maşa olarak kullanmış oldukları terör örgütleriyle mücadele etmek bizim asli vazifemiz. PKK, PYD, YPG, FETÖ, DEAŞ ile, bütün terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Sivillerimizi, askerlerimizi şehit eden terör örgütlerine, terör sevicilerin yanında duran siyasi partilere ise buradan, Ordu'dan iki çift sözüm var. Bilin ki o sivillerin, o şehitlerin ahı sizi iki cihanda boğacaktır. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor, gazilerimizi gözyaşı içerisinde bırakıyorsunuz."

Çalık, "Milli ve yerli duruşu olmayan CHP'nin dün Türk Tabipler Birliğinin yanında yer alan açıklamaları, HDP ile aynı safta yer almaları, gayri milli tavırları milletimiz tarafından inanıyorum ki 2019 seçimlerinde gereken cevaplarıyla buluşacaktır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- "2019'a hedeflerimize ulaşmak için en önemli viraj gözüyle bakıyoruz"

2019 seçimlerinin, önlerindeki en önemli hedeflerinden biri olduğuna işaret eden Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hedefimiz 2019'da cumhurbaşkanlığı seçiminde, Allah nasip ederse Türkiye'nin ilk millet tarafından seçilen cumhurbaşkanını yeniden cumhurbaşkanı seçmektir. İnşallah hem Cumhurbaşkanımızı hem milletvekillerimizi hem de belediye başkanlarımızı seçeceğiz. 2019'a, hedeflerimize ulaşmak için en önemli viraj gözüyle bakıyoruz. Bizim hedeflerimiz 2023 hedeflerine ulaşmak, Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yılına ulaşmak. 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak bizim en önemli hedeflerimiz içerisinde."

Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı da makamında ziyaret eden Çalık, Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesinde açılan "El Emeği Çarşısı"nda kadınlarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Yaşlılarla da bir araya gelen Çalık, Isparta'da eğitim uçuşu yapan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

Yazarlar