Konya AK PARTİ KONYA’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK PARTİ KONYA’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

18.02.2014 - 17:05 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ KONYA’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın mahalli seçimler öncesinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Karapınar ve Emirgazi Belediye Başkan adayları seçim bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
Emirgazi ilçesindeki çalışmalara AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve ilçe Koordinatörü Mustafa Küçük, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz Kürkçü, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çanakçı, Emirgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaygısız, ilçe meclis üye adayları ve partililer katıldı.
Seçim çalışmaları kapsamında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Emirgazi Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaygısız, ilçe halkından seçimlerde destek istedi. Vatandaşlara projelerinden bahseden Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaygısız, ilçede kurulacak bir hayvan pazarı ile birlikte Emirgazi’nin hayvan üssü olacağını söyledi. İlçe çıkışında yapımı devam eden Yüksekokulun yatılı İmam Hatip olarak yatırım programına aldıklarını kaydeden Kaygısız, “İnşallah önümüzdeki yıllarda bu hizmete girecek. E-90 Karapınar arası yolun açılmasıyla birlikte ilçemizin canlılık kazanacağını ve ekonomisinin de büyük getiri sağlayacağı düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızda son aşamaya gelindi. Bununla birlikte E-90 karayolunun Karapınar ile bağlanmasıyla birlikte taşıt trafiğinin artacağından burada küçük bir sanayi sitesinin kurulması çalışmalarını yapıyoruz. Görev aldığımız takdirde kapalı bir pazar yeri kurulması çalışmalarını da önem vereceğiz” dedi.
İlçe için hayati önem taşıyan Devlet Hastanesi’nin de 2014 yılında hizmete gireceğini aktaran Kaygısız, belediye başkanlığı görevinin kendisine verilmesi halinde birleştirici ve bütünleştirici görev üstlenmeyi taahhüt etti.
Emirgazi ilçesindeki çalışmalarının ardından Karapınar ilçesine geçildi. Buradaki çalışmalara AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Karapınar İlçe Koordinatörü Ali Cengiz Kürkçü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçük, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi Tartan, Karapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka, ilçe meclis üye adayları ve partililer katıldı.
Karapınar İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Sultan Selim Cami’sinde ikindi namazını kılan Başkan Adayı Yaka, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet ederek oy istedi. Yerel seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Yaka, ardından çarşı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlara Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası hakkında bilgi verdi. Başkan Adayı Yaka, vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade ederek, “Seçimler öncesi zafer kazanmak için halkımızı ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Karapınar Belediyesini yeniden AK Partili belediye yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızla el eleyiz. Yeni Büyükşehir Belediye Yasasını halkımıza, köylümüze anlatmak için bütün halkımızı geziyoruz. İnşallah zafer bizim olacak” diye konuştu.