Ankara Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

14.08.2017 - 19:21 | Son Güncellenme:

Lapseki'de AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi

Ak Partinin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Haberin Devamı

Lapseki AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16. kuruluş yıl dönümü kutlama programı kapsamında Atatürk büstüne çelenk konuldu.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, çelenk sunma töreninin ardından düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından 'yeni Türkiye' hedefiyle kurulan AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.

AK Parti'nin milletin iradesini arkasına alarak girdiği tüm seçimlerde başarısını kanıtladığını ve dünyada ender bir başarı gösterdiğini dile getiren Özer, şunları kaydetti:

"Bunda en büyük pay tabi ki hiç kuşkusuz liderimiz, genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve ona inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizindir. Milletimizin AK Parti’ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantıdadır. Parti kapatma davalarına, askeri ve sivil darbe teşebbüslerine maruz kaldık. Türkiye’nin büyümesini istemeyenler, milleti büyütmeye and içmiş AK Parti’yi hedef olarak gördüler. Karanlık odaklar her türlü kirli oyunları partimiz ve, milletimiz üzerine oynadılar. Ne 17-25 Aralık’taki ne de 15 Temmuz’daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Hiçbir şer oyunu da bu birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır."

Haberin Devamı

Programa, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Kamaşık, Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Hasan Engin, AK parti Çardak Belde Başkanı Rasime Uysal Beyaz ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yazarlar