Karabük Ak Parti'nin İlçe Kongreleri

Ak Parti'nin İlçe Kongreleri

14.11.2017 - 18:42 | Son Güncellenme:

.

Ak Partinin İlçe Kongreleri

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, i·lçelerde devam eden kongre sürecinin bu hafta sonu tamamlanacağını söyledi.

Haberin Devamı

İl Başkanı Altınöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sonu Ovacık, Eskipazar ve Merkez i·lçe kongrelerinin tamamlanacağını belirtti.

Eflani, Safranbolu ve Yenice kongrelerinin daha önce yapıldığını anımsatan Altınöz, "İlçe kongre süreçleri bu hafta sonu yapılacak kongreler i·le tamamlanacak. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu bağlamda il ve ilçe teşkilatlarımızı kongrelerde güçlendirerek, 2019 yerel seçimlerini tüm belediyeleri ve genel seçimde de partimizi birinci yaparak en başarılı şekilde geçirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

- Bakan Özlü Karabük'e gelecek

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Merkez i·lçe kongresine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de katılacağını ifade eden Altınöz, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Bilindiği üzere Eskipazar i·lçemizde kurulacak olan Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin çalışmaları devam ediyor. İl başkanı olarak atamamız yapılıp daha yönetim kurulu bile oluşturulmadan işin aciliyetini düşünerek buraya müdür atanması için girişimlerimiz oldu ve bunu gerçekleştirdik.

Bu konuda Sayın Bakanımız Faruk Özlü ile de sürekli istişare halindeyiz. Kendilerini pazar günü yapılacak olan Merkez i·lçe kongremize davet ettik ve bu davetimize katılacağını söyledi."

Yazarlar