Kırklareli Ak Parti Seçim Bürosu Açıp Sokak İftarı Düzenledi

Ak Parti Seçim Bürosu Açıp Sokak İftarı Düzenledi

27.05.2018 - 21:12 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Seçim Bürosu Açıp Sokak İftarı Düzenledi

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, seçim bürosu açılışı yaparak, sokak iftarı düzenlendi.

Haberin Devamı

Kırklareli'de AK Parti İl Başkanlığınca oluşturulan seçim bürosunun açılışı, AK Parti Kırklareli Milletvekili ve adayı Selahattin Minsolmaz, milletvekili adayları Volkan Göç, Kadriye Tokat ile İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ve partililerin katılımıyla yapıldı.

Minsolmaz, açılışta yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimi çok önemsediklerini söyledi.

Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunun, seçimden sonra bozulacağını dile getiren Minsolmaz, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirtti.

Minsolmaz, AK Parti'nin Türk siyasi tarihinde 12 seçimde birinci parti olarak seçildiğini, bu seçimde de Türk milletinin teveccühü ile yine birinci parti olacağına inandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Biz seçime en hazırlıklı siyasi partiyiz. Tüm teşkilatlarımız zaten bundan önce teşkilat yenilemelerini yaptı. Bende sürekli Kırklareli’nde ziyaretler yaptım. İnşallah Türkiye’de AK Parti kurulduğundan beri kazanılan 12 birinciliğe, 13. birinciliği de ekleyeceğiz. Bu seçim bizim için çok önemli. Hem cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, hemde 600 milletvekilinden oluşan parlamentoyu seçeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin hayati olan bu seçimde hep beraber 12 seçimde olduğu gibi dimdik durmamız çok önemli. Oyun büyük tankla, tüfekle, helikopterle, jetle yapamadıklarını, finans araçlarıyla yapmaya çalışıyorlar. Ham olsun milletimiz oynanan oyunu görüyor ve bozma kararlılığında net bir şekilde tavrını alıyor. Türkiye’deki yükselişi hiç kimse durduramaz. 24 Haziran’da hiç kimsenin şüphesi olmasın birinci parti olacağız.''

İl Başkanı Çiler de seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunarak, herkesin seçime en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceğini söyledi.

Adaylar ve partililer daha sonra düzenlenen sokak iftarında vatandaşla bir arada oruçlarını açtı.