Kayseri AK PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU:

AK PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU:

12.03.2014 - 15:28 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU:

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi.
AK Parti Talas İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya gelen AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Meclis adayı olsun olmasın sizler bu partiye gönül vermişsiniz, meclis adayı olarak da değil bir belediye başkanı olarak sizleri görüyorum” dedi.
Meclis başkanı aday adaylarına yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Palancıoğlu, “Görüş ve önerilere son derece açığım. Talas’ın kalkınması için hep birlikte el ele, istişare içinde çalışacağız. İstediğiniz zaman kapımızı çalabilir fikir ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Meclis bir mücadele mercii değil, ortak çalışma yeridir” diye konuştu.
Projeci biri olduğunu belirten Palancıoğlu, “Ben sürekli kafasında proje tasarlayan birisiyim. Gecem gündüzüm projeyle geçer. Her baktığım objeye ‘bunu nasıl düzeltebiliriz, neler katabiliriz’ diye düşünürüm. Burada da Talas için en gerekli projeler ne ise sizlerle istişare içerisinde hep birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Daha sonra söz alan meclis üyesi aday adayları kendilerini tanıtarak, Palancıoğlu’na başarılar diledi.

Yazarlar