Kayseri AK PARTİLİ ADAYLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK PARTİLİ ADAYLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

16.10.2015 - 12:13 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİLİ ADAYLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Partili milletvekili adayları Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Avşar Aslan, Sami Dedeoğlu Özvatan ve Felahiye ilçelerindeki seçim çalışmalarında vatandaşlarla buluşarak oy talep etti.
Özvatan ve Felahiye ilçesinde esnafları ziyaret eden, sıkıntılarını dinleyen Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Avşar Aslan, Sami Dedeoğlu, vatandaşlarla tek tek el sıkıştı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği adaylardan İsmail Tamer, "Bugün özellikle Felahiye’de dört tane milletvekili arkadaşımızla beraber sayın Elitaş sayın Avşar Aslan ve Sami Dedeoğlu’yla birlikte bir de milletvekilimiz Yaşar Karayel ile Felahiye’yi birlikte dolaştık orada görmüş olduğunuz şuan itibariyle Özvatan’dayız. Yapılan işlerin çok önemli olduğunu özellikle belediyelerin özellikle Büyükşehir Belediye yasası çıktıktan sonra özellikle 10 yıl MHP’nin 10 yıl CHP’nin başkanları döneminde adeta bir şey yapılmadığını şuan itibariyle de adeta bir sihirli bir el değmiş gibi Felahiye’nin çehresinin değiştiğini görüyoruz" dedi.
İsmail Tamer, "Özvatan’ın meydanında da hummalı bir çalışma var. Hepsi halka ne kadar çok değer verdiğimizi burada yaşayan insanların her şeyi, güzellikleri hak ettiklerini görüyoruz. Bunun için de Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar kendine yakışır Özvatan yakışır bir belediyenin önünde meydanın güzel bir şekilde düzenlendiğini daha iyi anlayacağız. Özvatan halkına hayırlı olsun diyoruz. Şunu ifade etmemiz lazım 1 Kasım seçimleri gördüğümüz kadarıyla önemlidir demiştik. Bunu buradaki halkın idrak ettiğini görüyoruz. Felahiye’de %44 oylarımızın %50’nin üzerine çıkabileceği, Özvatan’da buna benzer bir oy potansiyelimizin arttığını fark etmiş olduk. Başta burada da çalışmış olan belediye başkanımız ilçe başkanlarımız partili arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Aynı şekilde Özvatan için de aynı şeyi söylemem gerekiyor. Burada da ilçe başkanımızın büyük desteğiyle çalışmaların yapıldığını müşahede ettik bu açıdan ona teşekkür ediyoruz. Ama Özvatan halkına burada yaşayan insanlarımıza da yine 1 Kasım seçimlerinde oylarını Ak Parti’ye vermeleri gerektiğinin altını çiziyoruz. Türkiye’nin geleceği için, geçen Cumartesi günü yapılan terör olayları Ankara’nın göbeğinde bizim birlik ve beraberliğimize düzenimize karşı yapılmış bir saldırı olduğunun Türk Devletini hedef aldığının unutulmamasını buradan özellikle belirtmek istiyorum" ifadesinde bulundu.
AK Parti Milletvekili adaylarından Avşar Aslan ise, "Felahiyeli vatandaşlarımıza Felahiye ilçemize müjdemizi verdik. Felahiye Devlet Hastanesinin temel ihalesini yaptık bitirdik. 4 Milyon 876 bin liraya ihalesi yapıldı. İnşallah Felahiye’mize hayırlı olsun diyorum. 10 yataklı devlet hastanemizin sözünü Pınarbaşı’nda da vermiştik. Pınarbaşı Devlet Hastanesinin de temeli sayın Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki başkanımız ve adaylarımızla beraber atmıştık. İnşallah Felahiye Devlet Hastanemizin de en kısa sürede temelini atarız. Felahiyelimize, Kayserilimize hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.
Aslan, "Vatandaşımızın Felahiye ilçe gezilerini yaptık vatandaşımızla hasbihal ettik. Özvatan’dayız. Sağ olsun ilçe başkanımız ve vatandaşlarımızın büyük teveccühü var. 7 Haziran seçimlerinde biz bu teveccühü bu kadar görmemiştik. Ama sağ olsun Devlet Bahçeli’nin bu hayırcı tutumundan dolayı vatandaşımızın bize bir geri dönüşü var. İnşallah biz burada 9 da 9 yapacağız diyoruz. Yola çıkarken de 7 Haziran’da da biz bunları demiştik ama inşallah bu başarıyı biz burada elde edip tek başına iktidar olup bu ülkenin istikrarı, birlik beraberliği için çalışıyoruz. Ben halkımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Bize bir not kırıklığı verdiler. 7 Haziran’da notumuzu kırdılar ama biz dersimize iyi çalıştık. Yine asgari ücretliye emekliye seçim beyannamemizde bir çok çiftçimize köylümüze birçok taahhütlerimiz var. Biz birileri gibi noterden belge getirmiyoruz. Rabbime şükürler olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde noterden senet getirmeksizin yaptıklarımız yapacaklarımızın ispatı diyerek aziz milletimizle olmaya devam edeceğiz inşallah" ifadesinde bulundu.

Yazarlar