Manisa AK PARTİLİ ŞÜKRİYE BURAK’TAN ÇİFTÇİYE VE ÜRETİCİYE DESTEK

AK PARTİLİ ŞÜKRİYE BURAK’TAN ÇİFTÇİYE VE ÜRETİCİYE DESTEK

29.01.2015 - 14:08 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİLİ ŞÜKRİYE BURAK’TAN ÇİFTÇİYE VE ÜRETİCİYE DESTEK

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Şükriye Burak, Manisalı çiftçilere olan desteğini sürdürüyor.
Ziraat Mühendisi olmanın da verdiği duyarlılıkla Manisalı çiftçilerin sorunlarıyla ilgilenen AK Parti Manisa Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Şükriye Burak, çiftçilerin topraklarının tamamından faydalanabilmesi için gerekli çalışma ve desteklerin sağlanacağını söyledi.
Manisa’nın zengin topraklara sahip bir tarım şehri olduğuna dikkat çeken Burak, "Bu zenginliklerin kullanılabilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan gerekli desteklerin alınması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu dönem içerisinde Tariş Üzüm Birliği ve 19 No’lu Üzüm Tarım Satış Kooperatifi’nin yapmış olduğu ortak tarım projelerine, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan 1 milyon 100 bin liralık bir hibe desteği sağlandı" dedi.
"Manisa tarımda bir dünya markası haline gelebilecek potansiyele sahip" diyen Şükriye Burak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Alaşehir’de hazırlanan ‘kuru üzümde gıda güvenliği ve kalitesinin artırılması’ projesi ile Alaşehir Kooperatifi’ne 500 bin TL hibe sağlandı. El ele verip Manisalı üreticimizin refah seviyesini yükseltmek için elimizden geleni yapacağız."