Aksaray AKSARAY’DA SEMT POLİKLİNİĞİ AÇILDI

AKSARAY’DA SEMT POLİKLİNİĞİ AÇILDI

25.02.2014 - 15:30 | Son Güncellenme:

.

AKSARAY’DA SEMT POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Aksaray Devlet Hastanesi’ne bağlı Semt Polikliniği Necip Fazıl Kısakürek Caddesi Mesude Perek Aile Sağlığı Merkezi karşısındaki binasında sağlık hizmeti vermeye başladı.
Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Ahmet Korkmaz, Semt Polikliniğinin hizmete açılmasının vatandaşlar açısından son derece verimli olacağını belirterek, “Semt Polikliniğimiz Aksaray Devlet Hastanesi’ne bağlı bir poliklinik olarak uzman hekimlerce hizmet sunacak. Mesude Perek Sağlık Ocağı’nın kapanmasından sonra şehir merkezinde hastaların gidebileceği bir sağlık merkezi eksikliği vardı. Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve ADH olarak böyle bir eksikliği gidermek üzere kurduğumuz Semt Polikliniğini bugünden itibaren hastalarımıza açtık. Polikliniğimizde ADH’de görev yapan uzman hekimler tarafından sağlık hizmeti verilecek. Semt Polikliniğinde öncelikle randevulu hastalar olmak üzere vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermeyi başlayacağız. İlk günlerde Fizik Tedavi, Göz, Üroloji, Kulak Burun Boğaz, Göğüs hastalıkları ve Diş Polikliniklerinin hizmet vereceği poliklinikte ilerleyen haftalarda ise yeni atanan uzman hekimlerin görevlerine başlaması ile birlikte Dahiliye, Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları Uzmanları da sağlık hizmeti verecekler. Bu poliklinikte önceliğimiz MHRS veya 182’den randevu almış olan hastalar olacak. Hastalarımızın randevu alarak başvurmaları kaliteli sağlık hizmeti açısından oldukça önemli” dedi.
Laboratuvar, EKG, Röntgen, EKO, enjeksiyon hizmetlerinin de verileceği Semt Polikliniği şimdilik 08.00-16.00 saatleri arasında açık kalacak.