Tatil Alaçatı yaz tatilinin gözdesi

Alaçatı yaz tatilinin gözdesi

26.06.2019 - 15:11 | Son Güncellenme:

Çeşme’nin en popüler beach’lerinden “KAFEPİ Beach Club”, bu yaz yeni yeri Unique Alaçatı’da sezon boyunca tatil keyfi ve eğlence sunmaya devam ediyor.

Alaçatı yaz tatilinin gözdesi

“KAFEPİ Beach Club”da, Avrupa’nın en büyük plaj/eğlence merkezlerinden biri olan Unique Alaçatı’da Ege’nin muhteşem deniz kıyısında, farklı lezzetler, nefis kokteyller ve dans edebileceğiniz happy hour etkinlikler yer alıyor.

Haberin Devamı

“KAFEPİ Beach Club”da 1.500 kişilik kapasiteli yerinde, denizin ortasına kurduğu 500 kişilik happy hour alanı, yataklı özel locaları, Akdeniz ve Ege mutfağının lezzetlerini menüsünde bir araya getiren Sabor Pub, yazın soğuk kahveleriyle serinletip leziz krepleriyle doyuran Crepe on Pan, organik smoothie, juice ve Vegan lezzetleriyle Bold, İzmir’in meşhur Midyeci Pamuk ve haftanın her günü popüler DJ’lerin performanslarıyla yazın tadını çıkart.

“KAFEPİ Beach Club”; bu seneki yeniliklerinden biri olan denizin tam ortasında kurduğu iskelesinde dansa davet var. Haftanın her günü saat 17.00’dan 20.30’a kadar happy hour’da, Resident DJ’i Nezir Kara’ya, İlkan Eren, İlkan Şencan, Cielo, Furkan Çavuş, Cihan Kula, Cemal Can Camseven ve Ozan Çolakoğlu eşlik ediyor.

Yazarlar