Zonguldak Alaplı'dan Kısa Kısa

Alaplı'dan Kısa Kısa

10.07.2017 - 16:02 | Son Güncellenme:

.

Alaplıdan Kısa Kısa

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsalar İstişare Toplantısına katıldıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Ocak, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da TOBB ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, yapılan çalışmaların masaya yatırıldığını belirtti.

Toplantının faydalı geçtiğini ifade eden Ocak, şunları kaydetti:

"Toplantıda TOBB'un iş dünyasıyla ilgi yaptığı faaliyetler ve çalışmalar masaya yatırıldı. Ayrıca ekonomideki büyüme oranları anlatılarak yıl sonuna kadar büyümenin devam edeceği vurgulandı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlayan istihdam çalışmalarında TOBB üyelerinin 6 ayda 1 milyon 200 kişiye iş imkanı sağladığı anlatıldı. Toplantı odamız açısından çok faydalı geçtiğini düşünüyorum."

- Başkan Tekin çalışmaları inceledi

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi.

Haberin Devamı

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki bozuk yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdüğünü söyledi.

Oluşturulan bir ekibin sürekli yol bakım ve onarım çalışmasında görev yaptığını belirten Tekin, şöyle konuştu:

"İlçemizin bozuk olan yollarında hiç ara vermeden yol bakım ve onarımı yapıyoruz. Yol bakım ve onarım ekibimizden biri, şu anda Yeni Siteler Aydınlık Caddesi üzerindeki bozuk yolların bakım ve onarımını sürdürüyor. Diğer bir ekibimiz de 1050 Evler Semti Dr. Muammer Aksoy Caddesi ile Yeni PTT Sokak arasındaki bağlantıyı sağlayan dik yolda bakım onarım çalışmasına başladı. Bu caddede, yol bakım ve onarımının yanı sıra çevre düzenlemesini de kapsayan geniş kapsamlı bir çalışma yapacağız. Çalışma yapılan alanlarda yol genişletme, kaldırım, korkuluk ve çevre düzenleme çalışması da yapıyoruz."