Osmaniye Ali Kınık'tan Osmaniyelilere muhteşem konser

Ali Kınık'tan Osmaniyelilere muhteşem konser

14.07.2014 - 17:45 | Son Güncellenme:

Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan Ali Kınık, izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Ali Kınıktan Osmaniyelilere muhteşem konser

Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan Ali Kınık, izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı.
Osmaniye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ve geleneksel hale gelen Ramazan etkinliklerinde gençlerin “Ali Ayşe’yi Seviyor” şarkısıyla sevdiği Ali Kınık da yer aldı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişi, sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Konsere “Son Bir Defa” adlı türkü ile başlayan ve “Ali Ayşe’yi Seviyor”, “Bu Şarkı Senindi Unutma”, “Çal Kemancı” gibi birçok sevilen türküsüyle devam eden Ali Kınık, “Türkiyem” şarkısı ile de muhteşem bir kapanış yaptı. Gençlerin sevgilisi Ali Kınık, okuduğu Kerkük şiiri ile de vatandaşların gönüllerini dağlarken “Kerkük Türk’tür, Türk Kalacak” sloganları Cumhuriyet Meydanı’nı inletti.
Konser sonrası sanatçı Ali Kınık’a Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara adına Başkan Vekili Seyfettin Şehitoğlu tarafından plaket takdim edildi. Kendisine gösterilen sevgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Ali Kınık, Osmaniye’nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ve burada olmaktan gurur duyduğunu belirterek, kendisinin burada olmasını sağlayan Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür etti.

Yazarlar