Gündem Alkollüydü, öldürdü, serbest bırakıldı!

Alkollüydü, öldürdü, serbest bırakıldı!

19.09.2014 - 12:15 | Son Güncellenme:

Beyoğlu'nda bar işletmeciliği yapan 41 yaşındaki Gökhan Keptiğ, alkollü bir sürücü tarafından öldürüldü. Aşırı süratli olduğu belirtilen sürücü ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Alkollüydü, öldürdü, serbest bırakıldı

İstanbul Beyoğlu'nda bar işletmeciliği yapan 41 yaşındaki Gökhan Keptiğ, pazartesi gecesi Beşiktaş-Rizespor maçından sonra motosikletiyle evine dönmek üzere yola çıktı. Saat 23.30 sıralarında Feriköy yokuşunda seyir halinde olan ve alkollü olduğu belirtilen Z.K.'nin kullandığı araç Keptiğ'in kullandığı motosiklete çarptı. Ağır yaralanan Keptiğ, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Motosiklet ise paramparça oldu. Keptiğ'in taktığı kaskın ise kayıp olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

TERS ŞERİT İDDİASI
Olaydan sonra gözaltına alınan ve 1.16 promil alkollü olduğu bildirilen Z.K., ifadesinde "Yokuş aşağı indiğim sırada ters bir şeritten bir motor üzerime doğru gelmeye başladı.Çarpmamak için direksiyonu kırdım ancak kendisi gelip bana çarptı" dedi. Görgü tanıkları, aracın motosiklete yolun tam ortasında vurduğunu söyledi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK
"Taksirle adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edilen Z.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Keptiğ'in yakınları, alkollü ve aşırı süratli olduğu belirtilen sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

BÖLGEDE YOL BOZUK
Bölge esnafı, kazanın olduğu bölgede yolun uzun süredir bozuk olduğunu ve bunu nedeninin inşaat araçlarından dökülen betonlar olduğunu söyledi. Aynı yerde çok sayıda kaza olduğunu ifade eden çevredeki yurttaşlar, araçların bozuk yoldan gitmemek için ters şeride girdiğini belirtti.

Haberin Devamı

KAYNAK: BİRGÜN

Yazarlar