Cadde Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler evlendi

Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler evlendi

14.12.2014 - 10:37 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan ve oyuncu Zeynep Dörtkardeşler evlendi. Ekim ayının sonunda İzmir’de nişan yapan genç çift, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasının çekimleri için geldikleri Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde Ottoman Palace Otel’de evlendi.

Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler evlendi

‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ ve ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yarışmasında sunuculuk yapan Alp Kırşan, oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile Muğla’da dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Bir süredir birlikte olan Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler’in bu mutlu gününe Acun Ilıcalı ve Uğukan Erez’de katılarak ortak oldu.

Alp Kırşan magazin gündemine damga vurdu. Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler dünya evine girdi. Muğla'da yapılan düğün törenine gazeteciler düğüne alınmadı. Acun Ilıcalı Alp-Zeynep çiftinin nikah şahidi oldu.


Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler evlendi


ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER KİMDİR?
1989 İzmir doğumlu olan Zeynep Dörtkardeşler grafik tasarım mezunudur. Daha lisedeyken mankenliğe başlayan Zeynep Dörtkardeşler, 2005 yılında düzenlenen Best Model Of The Turkey yarışmasında en iyi fiziğe sahip bayan seçildi. Bu yarışma ile ismini duyuran Zeynep Dörtkardeşler, İstanbul’a taşındı ve Akasya Durağı ile Dinle Sevgili dizilerinde rol aldı.

ALP KIRŞAN KİMDİR?
1979 İzmir doğumlu olan Alp Kırşan 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. Televizyona ilk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak başlayan Alp Kırşan, 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. 2012'de Survivor Ünlüler – Gönüllüler’de mücadele etse de yarışmadan elendi. Alp Kırşan Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

Yazarlar