Ege Altay lige döndü

Altay lige döndü

22.09.2017 - 04:16 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası’nda BŞB Erzurumspor’a elenen Altay, lige döndü. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, “2. Lig’in üstünde bir futbol oynadık” dedi

Altay lige döndü

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda evinde normal süresi 0-0 sona eren maçta BŞB Erzurumspor’a seri penaltı atışlarıyla yenilerek kupadan elenen Altay, moral bozmadı. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, ilk yarıda oyunun hakimi olduklarını ve net fırsatlar yakaladıklarını, ikinci devrede ise 1-2 atak dışında rakibe pozisyon vermediklerini söyledi. Erzurum ekibinin 1. Lig’de mücadele ettiğini hatırlatan Biçer, “Tüm oyuncularımın hazır olduğunu gördük. 2. Lig’in üstünde bir futbol oynadık. Oyuncularımın performansından memnunum, bizim için önemli olan lig” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fatih Gül’e destekÖte yandan Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, BŞB Erzurum karşısında penaltı kaçıran Fatih Gül’e sahip çıktı. Altaylı taraftarlar geçen sezon Erzurum ekibinde şampiyonluk yaşadıktan sonra siyah-beyazlı ekibe transfer olan deneyimli futbolcuya sosyal medyada tepki gösterirken, Töraydın, “Her futbolcu penaltı kaçırabilir. Bu armayı taşıyan hiçbir oyuncumuz Altay’a ihanet etmez. Tüm futbolcularımızın arkasındayım, hepsine kefilim” dedi.

Taraftar Nazilli’ye gidiyor

2.Lig Beyaz Grup’ta cumartesi günü Nazilli’de oynanacak Nazilli Belediyespor-Altay müsabakası öncesi toplanan İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Altaylı taraftarların maça alınmasını kararlaştırıldı.