Ege Altınordu’dan tarihi imza!

Altınordu’dan tarihi imza!

20.10.2017 - 03:09 | Son Güncellenme:

‘Petrol Ofisi, Türkiye’nin geleceğini destekliyor’ sloganıyla yola çıkan Petrol Ofisi, bu kapsamda kadrosunda yabancı oyuncuya yer vermeyen ve gençlere yaptığı yatırımla Türk futbolundaki en büyük değişim hareketini başlatan Altınordu ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Altınordu’dan tarihi imza

Petrol Ofisi, Türkiye’nin geleceğini destekliyor’ sloganıyla yola çıkan Petrol Ofisi, bu kapsamda kadrosunda yabancı oyuncuya yer vermeyen ve gençlere yaptığı yatırımla Türk futbolundaki en büyük değişim hareketini başlatan Altınordu ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. TFF 1. Lig tarihinin en büyük, en uzun soluklu ve en kapsamlı iş birliği projesinde imzaları, Bornova Belediye Stadı’nda Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper attı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı imza töreninde; Altınordu ile Petrol Ofisi arasındaki güç birliği, A Takım forma sponsorluğu, U12 İzmir Cup ile diğer uluslararası küçük yaş futbol turnuvalarının destekçiliğinin yanı sıra geliştirilecek çeşitli projeleri kapyasacağı belirtildi.

Haberin Devamı

‘Türk gençleri için’

Petrol Ofisi istasyonlarında Altınordu formalarının da sergilenmesini içeren sözleşme, ilk etapta 3 yıllık olarak imzalandı. Projenin kapsamı, Altınordu’nun Süper Lig’e çıkmasıyla birlikte daha da genişletilecek. Başkan Seyit Mehmet Özkan, yola çıktıkları 2012 yılından bu yana ilk kez özel bir kurum ile iş birliği içerisine girdiklerinin altını çizdi, “Bu projeye, bu topraklardan çıkan iki değerli kurumun güç birliği olarak bakıyorum. Bu iş birliğini, A Takım forma sponsorluğu değil, Türk gençlerini daha da ileriye taşıyacak bir projeye verilen destek olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

‘İnsani değerlere yatırım yapan kulüp’

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, Altınordu’nun, sporcuların sadece futbol becerilerini değil, kişilik özelliklerini de geliştirmeyi hedefleyen, insani değerlere yatırım yapan bir kulüp olduğuna dikkat çekti, “Bu iş birliğine imza atmamızın en önemli nedeni; hiç şüphesiz Altınordu’nun sahip olduğu bu özgün ve güçlü felsefesidir. Petrol Ofisi olarak biz de insanın değerini bilen, insana yatırım yapan bu felsefeyi benimsiyor ve destekliyoruz” dedi.