Ege Altınordu’nun Okan ısrarı

Altınordu’nun Okan ısrarı

18.07.2017 - 03:26 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren  Altınordu şu ana kadar Eskişehirsporlu Murat Uçar’a imza attırırken, yönetim geçen sezonun ikinci yarısında Gazişehir Gaziantep FK’dan kiralanan Okan Derici’yi transfer etmek için yeniden girişimlere başladı.

Altınordu’nun Okan ısrarı

‘Geri dönmek istiyorum’

Kulübüyle birlikte Topuk Yaylası’nda kampta bulunan genç futbolcu yönetimlerin anlaşması halinde seve seve dönebileceğini söyledi. Gazişehir Gaziantep FK’nın futbolcusu olduğunu anlatan Okan, “Altınordu’da güzel günlerim geçti. Yönetim ve teknik heyet beni bırakmak istemiyor. Ancak yeniden kırmızı-lacivertli formayı giymek isterim” dedi. Geçen sezonun devre arasında Altınordu’ya gelen futbolcu, 16 maçta 5 gol atıp iyi bir performans ortaya koymuştu.

Jaba Somaspor’da

Bölgesel Amatör Lig (Bal) ekibi Somaspor geçen sezon Gebzespor forması giyen Brezilyalı golcü Jaba’yı kadrosuna kattı. Türkiye macerasına 2004-05’te bugünkü ismi Osmanlıspor olan Ankaraspor’da başladıktan sonra Süper Lig’de Ankaragücü ve Antalyaspor formalarını da giyen 36 yaşındaki golcüyle 1 yıllık sözleşme imzaladı. l DHA