Kırklareli Amatör Spor Haftası

Amatör Spor Haftası

17.10.2017 - 15:19 | Son Güncellenme:

.

Amatör Spor Haftası

KIRKLARELİ (AA) - Babaeski'de Amatör Spor Haftası kapanış töreni yapıldı.

Haberin Devamı

100. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 1. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Coşkun Önal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Gümüşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Kırklareli İl Müdür Vekili Kenan Mete, Gençlik Hizmetleri ve Babaeski İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk katıldı.

Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Amatör Spor Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Hafta kapsamında 4 branşta turnuva düzenlendiğini aktaran Öztürk, katılımdan dolayı son derece memnun olduklarını belirtti.

Profesyonel bir sporcu olmanın ilk şartının iyi bir amatör sporcu olmaktan geçtiğini aktaran Öztürk, "İlçemizde Amatör Spor Haftası’nı gençlerimizin ve halkımızın dolu dolu spor etkinlikleriyle geçirmelerini sağladık. Hafta kapsamında atletizm, satranç, dart ve masa tenisi branşlarında turnuvalar düzenledik. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Daha sonra hafta boyunca yapılan müsabakalarda başarılı sporcular ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda da dereceye giren sporculara ödüller verildi.