Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan ziyaret

18.09.2014 - 11:20 | Son Güncellenme:

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, makamında Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticilerini ağırladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan ziyaret

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, makamında Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticilerini ağırladı.
Sporun Türkiye açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Yaşar, “Erkek olsun, kadın olsun insanların sporla ilgilenmesi hem sağlık, hem de Türkiye’nin geleceği açısından önemli. Kazanılan müsabakalarla ülkemize gurur yaşatan sporcularımızı tebrik ediyor ve onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

SPOR VE SPORCUYA TAM DESTEK

Yaşar ile spor çalışmalarına ilişkin sohbet eden yöneticiler, Yaşar’a “Her zaman bizim yanımızda oldunuz ve desteklerinizi esirgemediniz. Teşekkür ediyoruz” dediler. Ülkesini seven ve gelişmesi için çaba gösteren her Türk vatandaşının spora destek vermesi gerektiğini belirten Yaşar da “Göreve geldiğim günden bu yana Yenimahalle’ye 200 parkta, koşu yolu ve basket sahası kazandırdım. Yenimahalle’de spor ve sporcuya çok önem verdik. Amatör kulüplere de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Amacım içerisinde tüm spor dallarının sahasını barındıran, kapalı bir spor salonu yapmak ve statlarımızı büyütmek” dedi.

“ANADOLU ÇOCUKLARI KAZANSIN”

Amatör spor kulüpleriyle, büyük kulüplerin ilgilenmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Yaşar, “Amatör spor kulüplerinde oynayan çocuklarımızla büyük kulüpler ilgilenirse, kendi ülkemizin evladı gelişir ve doğal olarak Türkiye kazanır, Anadolu çocukları kazanır” dedi ve “Şehre büyük bir stadyum yapmışsın içerisine kendi ülkenin evladını koyamamışsın. Ne anlamı var” diye sitem etti.