SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İstanbul’da Mardin lezzetleri

Four Seasons Hotel Sultanahmet, 2-9 Kasım günleri arasında, Mardin’in geleneksel yemeklerini Mardius Tarihi Konak’a özgü lezzetlerle misafirlerine sunacak.

Milliyet Haber

Mardin’in en eski yapılarından biri olan ve tarihi 1400’lere uzanan Mardius Konak’tan gelen konuk şefler Süleyman Engin ve Aydın Yavuz ile Four Seasons Hotel Sultanahmet Executive Sous Chef Sadık Ünal’ın hazırlayacağı lezzet şöleni soğuk olarak sunulan Mardin mezeleriyle başlıyor. Menüde ara sıcak olarak Erok, İkbebet, Sembusek ve Etli Ekmek sunuluyor. Ana yemek Dobo, haşu ve et suyuyla birlikte servis edilen Kaburga Dolması’nın ardından tatlı seçenekleri arasında bulunan fıstıklı, cevizli ve peynirli Kahhiye, cevizli ve peynirli Tava Kadayıfı ve Rızzıp Halip yani Mardin Zerdesi ile menü tamamlanıyor.

Diğer Haberler

  1. 'Aldatmak sadece sadakatsizlik değildir'
  2. Denizcilik sektöründe yerli motor beklentisi
  3. Grease ateşi sönmüyor
  4. Nicki Minaj pembesi
  5. Yedi kıtanın tek hikayesi
  6. Hayatı ters yüz eden festival
  7. Bu hafta ne var ne yok?
  8. Güncel Sanat
  9. Kitaplık
  10. Yeni sezonun olmazsa olmazları

© Copyright 2019

Milliyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.