Cumartesi Yeni yıla nerede girsek?

Yeni yıla nerede girsek?

27.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

The Marmara Taksim’in üst katındaki Boğaz manzaralı Raika yılbaşı gecesi için “Yılbaşı Gala Yemeği” menüsünü sunuyor.

Yeni yıla nerede girsek

BOĞAZ’A KARŞI
The Marmara Taksim’in üst katındaki Boğaz manzaralı Raika yılbaşı gecesi için “Yılbaşı Gala Yemeği” menüsünü sunuyor. Menüde buharda pişmiş karides, tarhunlu balkabağı püresi gibi ara sıcaklar, ballı hardallı dana kontrfile gibi ana yemekler var. Ayrıca Raika Bar’da opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’ü dinleyebilirsiniz. Yılbaşı Gala Yemeği’nin kişi başı fiyatı 400, Yılbaşı Gala Yemeği ve Raika Bar Güvenç Dağüstün performansı ise 500 TL.

Haberin Devamı

Yeni lezzetler
Galata’daki Robin’s yeni yılda klasik tatlarına keçi tereyağlı pilav, kurutulmuş sucuk cipsi, tatlı olarak da İngiliz kremalı ve böğürtlenli sufle gibi lezzetler ekliyor. Menü 240 TL.

DENİZ ÜRÜNLERİ SEVENLERE...
Gile Restaurant’ın ödüllü şeflerinin yılbaşına özel hazırladığı yeni yıl tadım menüsünde çiğ Karadeniz alası, kızıl çam Saroz karides, yedi baharlı kaya levreği gibi lezzetler var. Tatlı olarak ise ayran pana cotta ve acılı çikolata sunulacak. Menünün fiyatı kişi başı 250 TL.

Çocukları da unutmadılar
Fenerbahçe’deki Dalyan Club’ın yılbaşına özel menüsünde radika, İskenderun karidesi gibi başlangıçlar; hindi tandır ve terbiyeli kuzu gerdan çorbası gibi seçenekler var. Çocuklar içinise farklı bir menünün yanı sıra aktivitelerde olacak. Eğlence büyüklere 200, çocuklara 100 TL.

Haberin Devamı

DİĞER ALTERNATİFLER...
l İstanbul Zorlu Center Raffles otelindeki Arola Restaurant’da İspanyol mutfağının lezzetlerini tadabilirsiniz. Saat 23.00 itibariyle de Long Bar’da ücretsiz olarak DJ Hakan Kabil ile geceye devam edebilirsiniz.
Kişi başı 400 TL.
l Da Mario’nun yılbaşı menüsünde kereviz sapı ve hafif sarımsak soslu kurutulmuş orkinos ve kırmızı mercimekli porçini mantarı çorbası gibi seçenekler var. Tatlı olarak ise ahududulu ve çikolatalı sıcak kestaneli kek ve portakallı dondurma olacak.
l Asmalımescit’teki Elde Meze’nin yılbaşı özel programında mezeyi sadece rakıyla tatmak istemeyenler için biralık ve şaraplık alternatif menüler sunulacak. Ayrıca yılbaşına özel dansöz şov ve DJ performansları da olacak. Yılbaşı programı kişi başı 200 TL.

Yeni yılın ilk kahvaltısı

l Kasım ayında Akmerkez’de açılan Brasserie Cognac, kahvaltı ve brunch menülerinde az yağlı yoğurt ve dağ meyveli granola parfe ve menemen, kaymak, reçel gibi Türk ve Fransız lezzetlerini bir arada sunuyor. Menülerin özel yemeği ise limonlu ricottalı pancake. Kahvaltı 08.00-11.00, brunch 10.00-15.00 saatleri arasında. Brunch kişi başı 80 TL.
l 1 Ocak’ta Mövenpick Hotel İstanbul’daki AzzuR Restaurant’da omlet, waffle, krep, makarna, pizza ve tatlı gibi birçok seçeneğin olduğu zengin bir brunch’la yeni yıla başlayabilirsiniz. 12.00-15.00 saatleri arasındaki brunch’ın fiyatı 95 lira. Ayrıca 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar ise yüzde 50 indirimli.